Ads 468x60px

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Πώς να κάνετε downgrade από το iOS 5.1.1 στο iOS 5.1, 5.0.1, 5.0 [Οδηγός]

Μόλις ενημερωθεί το iPhone, iPad, iPod touch με την έκδοση 5.1.1 του IOS δεν μπορείτε να επιστρέψετε στις προηγούμενες εκδόσεις, χωρίς να κάνει μια διαδικασία υποβάθμισης με ειδικό λογισμικό. Χάρη στην Dev Team και το redsn0w , μπορείτε να επαναφέρετε σε οποιαδήποτε προηγούμενη έκδοση του IOS 5.

Προσοχή
πρέπει να έχετε προηγουμένως αποθηκεύσει τα αρχεία και APTicket SHSH της συσκευής σας

Απαιτήσεις
Τελευταία έκδοση του redsn0w για Mac ή PC ?
Το firmware στο οποίο θέλετε να επιστρέψετε (5,1, 5,01 ή 5,0) που θα βρείτε εδώ .

Οδηγός
Ανοίξτε το RedSn0w και συνδέστε τη συσκευή σας μέσω του καλωδίου USB

Δημοσιευμένη Εικόνα

Κάντε κλικ στο extras και στη συνέχεια κάντε κλικ στο SHSH blobs .

Δημοσιευμένη Εικόνα

Επιλέξτε το firmware στο οποίο θέλετε να πάτε στο IPSW.
Ανοίξτε το αρχείο Plist που περιέχουν SHSH APTicket και, εάν είναι αποθηκευμένα τοπικά, χρησιμοποιώντας το κατάλληλο κουμπί. Εάν υπάρχουν τα αρχεία της επιλογής του Cydia θα σβήσουν και θα είναι διαθέσιμα όταν η συσκευή βρίσκεται σε DFU.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Τοποθετήστε τη συσκευή σε DFU mode, κάντε κλικ στο Cydia, αν δεν έχετε ορίσει τα αρχεία τοπικά στο προηγούμενο βήμα και να αποθηκεύσετε το νέο αρχείο redsn0w IPSW.
Από την κύρια οθόνη, πηγαίνετε στο Εργαλεία> Pwned DFU και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.
Τώρα πρέπει να αλλάξουμε τη διεύθυνση του διακομιστή στην Apple με το Cydia στο αρχείο υποδοχής στον υπολογιστή μας. Στα Windows, μεταβείτε στο Windows> System 32> οδηγοί> κλπ. Και το Mac πηγαίνετε στον κατάλογο κλπ.
Ανοίξτε το αρχείο hosts με έναν επεξεργαστή κειμένου και αντιγράψτε την ακόλουθη γραμμή στο τέλος του αρχείου (χωρίς εισαγωγικά): "74.208.105.171 gs.apple.com".

Δημοσιευμένη Εικόνα

Ανοίξτε το iTunes, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Shift ή Alt στα Windows σε Mac, και κάντε κλικ στο restore, επιλέξτε το αρχείο IPSW που έχει χορηγηθεί προηγουμένως.


Παρακαλώ σημειώστε ότι η διαδικασία δεν έχει εγκριθεί από την Apple . Ο οδηγός, όταν εκτελείται από άπειρους χρήστες, θα μπορούσε να επηρεάσει τη λειτουργία της συσκευής.Το AWH και το Αpple News δεν αναλαμβάνoυν καμία ευθύνη για τις πληροφορίες που περιέχονται στο άρθρο.



Source:http://www.appleworldhellas.com/index.php?/topic/3218-πώς-να-κάνετε-downgrade-από-το-ios-511-στο-ios-51-501-50-οδηγός/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...