Ads 468x60px

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

e-shop.gr τώρα και σε application!

Attached Image: eshop1.jpg
Άντε και είχε αργήσει! Το πιο γνωστό (και ένα από τα αγαπημένα μας είναι η αλήθεια) ελληνικό e-shop κυκλοφόρησε επιτέλους στο AppStore για τα iPhone μας!
Το eshop.gr δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Τεράστια ποικιλία σε προϊόντα τεχνολογίας για τα μάτια σας μόνο…Τώρα τελευταία έχει προσθέσει και άλλου είδους προϊόντα όπως εργαλεία, φωτοβολταϊκά, είδη δώρων και άλλα πολλά για να επιλέξετε ό,τι εσείς θέλετε. Βέβαια για να μην γινόμαστε “βασιλικότεροι του βασιλέως” καλό θα είναι πάντα να ρίχνετε μια ματιά πρώτα από το skroutz.gr πριν να αγοράσετε οτιδήποτε…οι εποχές πλέον είναι δύσκολες για όλους…
Η νέα εφαρμογή του eshop.gr είναι καλοδουλεμένη και εύχρηστη. Περιέχει όλα εκείνα που θα βρίσκατε και στο κανονικό site της εταιρείας όπως Crazy Sundays, Specials, newsletter, κλπ. Δεν πραγματοποιήσαμε κάποια αγορά αλλά την δοκιμάσαμε αρκετά με συνεχόμενα μπρος-πίσω (σε wi-fi σύνδεση) και δεν κόλλησε πουθενά. Ούτε έχασε εικόνες ούτε τίποτα. Δείχνει πραγματικά πολύ σταθερή και γρήγορη.
Τα προϊόντα είναι χωρισμένα σε κατηγορίες, μπορείτε να κάνετε απευθείας search για πιο γρήγορη αναζήτηση, όλα τα εικονίδια και τα γραφικά είναι πολύ καθαρά χωρίς pixelιασματα, μπορείτε να ζουμάρετε στις φωτογραφίες των προϊόντων για να τα δείτε με πιο μεγάλη λεπτομέρεια ενώ συνδέεται με τα 2 γνωστά social networks για να postαρετε τα αγαπημένα σας προϊόντα και να δείξετε σε όλους τους φίλους σας το νέο iPad που μόλις αγοράσατε!
Μπορείτε επίσης να δείτε που υπάρχουν φυσικά καταστήματα της αλυσίδας, να κάνετε προεπισκόπηση του λογαριασμού σας, του καλαθιού σας και το πολύ καλό χαρακτηριστικό είναι ότι επιπλέον μπορείτε από το tab “παραγγελίες” να παρακολουθείτε που βρίσκετε ανά πάσα στιγμή η παραγγελία σας! Καλό…
Εννοείται ότι η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν στο AppStore και αν θέλετε να έχετε κάποιο e-shop εγκατεστημένο στο iPhone σας τότε αυτό εδώ πρέπει να είναι από τα πρώτα στη λίστα σας!

(Appstore)


Source: http://www.appleworldhellas.com/home/e-shop-gr-τώρα-και-σε-application

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...