Ads 468x60px

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Η θήκη Etcher Ipad case δουλεύει σαν κανονικό Etch-a-Sketch


Δημοσιευμένη Εικόνα

Eδώ στην TUAW έχουμε την τύχη να δούμε πολλά και διάφορα νέα projects. Υπάρχουν τα πολύ επιτυχημένα για τα οποία σκέφτεται καποιος “μα καλά πώς δεν το είχα σκεφτεί αυτό”, όπως το Pebble e-paper watch (το οποίο έχει ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια δολλάρια σε χορηγίες), ή το καλώδιο Une Bobine για iPhone (πλήρως επιχορηγούμενο, όπως συζητήθηκε στο TUAW ΤV Live). Kαι υπάρχουν επίσης και projects όπως η θήκη Etcher Ipad Case η οποία μπορεί να είναι τεχνολογικά πολύ ωραία, αλλά τρομερά άβολη.
Η Etcher for iPad case είναι μια θήκη η οποία μοιάζει και λειτουργεί σαν ένα Etch-A-Sketch (μαγική οθόνη). Εντάξει, υπάρχουν κι άλλες θήκες Etch-a-sketch για iPad, αλλά πόσες από αυτές δουλεύουν σαν κανονικό Etch-A-Sketch? Mπορείτε να γυρίσετε τα κουμπιά, τα οποία κάνουν μια γραμμή να σχεδιάζεται πάνω στο iPad. Μπορείτε να σώσετε τα σχέδιά σας, και μετά να σβήσετε την οθόνη κουνώντας την θήκη.
Η θήκη Etcher σχεδιάστηκε από μια τρελλή ομάδα τεχνολογικών “μάγων” – Ari Krupnik, ο οποίος έχει φτιάξει αρκετά περιφερειακά για iPhone και iPad, Maarten Dinger, ο οποίος ήταν μέλος της σχεδιαστικής ομάδας του Flip camcorder, και Lee Felsenstein, ένας από τα αρχικά μέλη του Homebrew Computer Club τη δεκαετία του 1970 και σχεδιαστής του αρχικού Osborne 1.
Tώρα, ας έρθουμε στο βασικό σημείο του θέματός μου. Ναι, αυτή η θήκη είναι πολύ ωραία. Ναι, έχει άδεια κυκλοφορίας επίσημα από την Ohio Art, των ανθρώπων που έφτιαξαν το κανονικό Etch-A-Sketch. Αλλά κατά πόσο είναι πρακτική? Η θήκη Etcher θα κοστολογηθεί περίπου στα 45 δολλάρια αν επιχορηγηθεί. Για αυτό το ποσό, μπορεί κάποιος να αγοράσει τρία κανονικά Etch-A-Sketch από το Amazon και να έχει και αρκετά ρέστα για να πιεί κι ένα καφέ. Αν ρίξετε το κανονικό Etch-A-Sketch στο πάτωμα και το σπάσετε (πράγμα δύσκολο, καθώς μοιάζουν άφθαρτα), έχετε μόνο ένα χάλι να καθαρίσετε – όχι ένα σπασμένο iPad.
Τώρα που είναι νωρίς, το Etcher έχει περίπου 10.000 δολλάρια από τα 75.000 που είναι ο προγραμματισμένος στόχος του, με ένα σχεδόν μήνα ακόμη. Και όχι, δεν πρόκειται να στηρίξω αυτό το project. Εσείς?
Από τον Steven Sande

Source: http://www.appleworldhellas.com/home/η-θήκη-etcher-ipad-case-δουλεύει-σαν-κανονικό-etch-a-sketch/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...