Ads 468x60px

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Flash Player app (;!)

Έπεσε στην αντίληψη μου ένα app με το όνομα Flash Player, που εδώ και μερικές ημέρες είναι διαθέσιμο στο App Store.

Το συγκεκριμένο post το κάνω για να αποτρέψω κάποιους από εσάς που ίσως το αγοράζατε πιστεύοντας ότι είναι κάποιο επίσημο "flash player" από την Adobe.

Το "Flash Player" app είναι από κάποια εταιρία με το όνομα "Super Adult Swim" (αντιγράφουν και το όνομα της Adult Swim για όσους την γνωρίζετε) και δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα απλό παιχνιδάκι που δεν αξίζει ούτε για free.

Φυσικά το έχουν κοστολογήσει στα 8 ευρώ γιατί σίγουρα θα υπάρξουν πολλοί οι οποίοι εν αγνεία τους θα το αγοράσουν πιστεύοντας ότι είναι κάποιο flash player για την iOS συσκευή τους.

Το μεγάλο μας ερώτημα φυσικά είναι γιατί η Apple επέτρεψε τέτοιου είδους απάτη στο App Store... Το link για το παιχνίδι είναι αυτό και σας ξανατονίζουμε να ΜΗΝ το αγοράσετε γιατί πρόκειται περί απάτης και αρπαχτής.

Παραθέτω και μερικές φωτογραφίες από το app για να δείτε ότι όντως πρόκειται για παιχνίδι και όχι για κάποιο official flash player της Adobe:




Ελπίζουμε ότι η Apple θα αφαιρέσει σύντομα την συγκεκριμένη εφαρμογή από το App Store πριν την "πατήσουν" αρκετοί χρήστες.

Και επειδή υπάρχουν αρκετά παραδείγματα τέτοιων απατεώνων (όπως π.χ πριν μερικούς μήνες εμφανίστηκε ένα app με το όνομα "Jailbreak") σας συνιστούμε να προσέχετε πάρα πολύ στο τι αγοράζετε και ότι όντως είναι αυτό που γράφει και ο τίτλος του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...