Ads 468x60px

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Galaxy On Fire 2 Full HD τώρα και για Mac.

Το γνωστό παιχνίδι Galaxy On Fire 2 Full HD, μετά την μεγάλη επιτυχία του στο AppStore για iPhone και iPad, είναι διαθέσιμο για Mac και κοστίζει 15.99 €.


Με βαθμολογία 4.5 στο AppStore και Metacritic σκορ 90, το Galaxy On Fire είναι ένα βραβευμένο έπος επιστημονικής φαντασίας, μια πλούσια και συναρπαστική περιπέτεια που θα κάνει το Mac σας να «πάρει φωτιά».
GAMEPLAY

Μια βλάβη στον κινητήρα στέλνει τον διαγαλαξιακό χαρακτήρα και ήρωα πολέμου Keith T. Maxwell να ταξιδέψει μέσα στο χώρο και το χρόνο. Μετά από 35 χρόνια ύπνου, ξυπνά στα βάθη του γαλαξία και έρχεται αντιμέτωπος με έναν μυστηριώδη εξωγήινο στρατό που έχει εξαπολύσει πόλεμο μεταξύ των φυλών, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να επιβιώσει.
Όταν ο Keith παίρνει την εντολή για μια επικίνδυνη διαγαλαξιακή αποστολή, νέοι εχθροί και παλιοί φίλοι ενώνουν τις δυνάμεις τους. Αυτή η αποστολή θα τον οδηγήσει σε εχθρικό χώρο, φέρνοντας τον πόλεμο σε μια εκρηκτική κατάληξη, με ολόκληρο τον γαλαξία να τυλίγεται στις φλόγες.

Χαρακτηριστικά του παιχνιδιού:
·         Βελτιωμένο για να επωφεληθεί της δύναμης της απόδοσης των υπολογιστών νέας γενιάς Mac.
·         Χειρισμοί πλήρως προσαρμοσμένοι με το mouse, το πληκτρολόγιο ή το gamepad.
·    Όλα τα 3D μοντέλα έχουν ξαναδημιουργηθεί με γραφικά υψηλής ποιότητας και έχουν χαρακτηριστεί τέσσερις φορές καλύτερα από το πρωτότυπο, ενώ η υλοποίηση όλων των εμποδίων και των αστεροειδών έχει χαρακτηριστεί σαφώς περισσότερο περίπλοκη.
·         Συμπεριλαμβάνονται φυσικοί και κατοπτρικοί χάρτες σε ανάλυση HD 2048x2048 και επιμέρους δομές για όλα τα πλοιάρια. 
·         Οι πλανήτες και γενικά όλοι οι περιβάλλοντες χώροι του διαστήματος προσφέρουν φανταστικές εικόνες φόντου και βελτιωμένη ανάλυση, μια μοναδική εμπειρία HD.
·         Ειδικά εφέ εκρήξεων, λάμψεις και φλας που δεν έχετε ξαναδεί.
·         Συμβατό με OS Χ 10.6 και μεταγενέστερες εκδόσεις. 


Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...