Ads 468x60px

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

GAME OVER Android: Η Apple παίρνει το 84% των εσόδων των παιχνιδιών για κινητά στις ΗΠΑ.


Δημοσιευμένη Εικόνα

Ναι πολύ καλά διαβάσατε στον τίτλο!

Η Apple παίρνει το 84 τοις εκατό των εσόδων των παιχνιδιών για κινήτα στις ΗΠΑ.

Με το πόσες περισσότερες συσκευές Android πωλούνται από το iPhone, είναι εύκολο να σκεφτεί κανείς ότι η Apple θα το είχε χάσει το "παιχνίδι" σε αυτό τον τομέα. Δεν είναι έτσι, λέει μια νέα έκθεση από NewZoo, μια εταιρεία με ειδίκευση στην έρευνα αγοράς στο χώρο του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με την έκθεση, ο αριθμός των ανθρώπων που παίζουν παιχνίδια στο κινητό, στις ΗΠΑ, έχει περάσει τα 75 εκατομμύρια και είναι κοντά στα 101 εκατομμύρια, με το 69% να παίζουν σε smartphones και 21% σε tablets. Το μεγαλύτερο τμήμα της αύξησης, όμως, είναι το τμήμα της πληρωμή στους gamers. Newzoo αναφέρει επίσης πως αυτός ο αριθμός ανταποκρίνεται κατά κύριο λόγο σε παιχνίδια επί πληρωμή.

Πώς είναι όμως δυνατόν η Apple να έρχεται και εδώ πρώτη?


Παράθεση
“When analyzing Apple’s successful monetization, there is one dominant factor outside of differences in audience demographics and preferences: Apple requires users to connect their credit card information directly to their account, thus creating a seamless purchase experience,” said Newzoo’s CEO Peter Warman. “I can hardly imagine any other company in the world that would be able to get away with this, including Google and Microsoft.”

Σύμφωνα με την NewZoo η Apple απαιτεί από τους χρήστες να συνδεθούν με τα στοιχεία της πιστωτικής τους κάρτας απευθείας στο λογαριασμό τους, δημιουργώντας έτσι μια απρόσκοπτη εμπειρία αγοράς και ενώ η Microsoft και η Google αν κάνανε κάτι παρόμοιο θα ακούγανε τρελές αρνητικές κριτικές η Apple και το φανταστικό της Marketing τα έχει καταφέρει μια χαρά!!



Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...