Ads 468x60px

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

H ομοσπονδιακή υπηρεσία TSA θα ξοδέψει 3 εκατομμύρια δολάρια σε προϊόντα της Apple

Δημοσιευμένη Εικόνα
H TSA είναι η πιο πρόσφατη αμερικανική ομοσπονδιακή υπηρεσία των ΗΠΑ και είναι έτοιμη να κάνει μια σημαντική επένδυση σε τεχνολογίες της Apple αφήνοντας με μια κίνηση μακριά το BlackBerry της RIM και τα Windows PCs. Ο οργανισμός έχει οριστεί να ξεκινήσει ένα πιλοτικό πρόγραμμα που θα διαρκέσει για τα επόμενα τρία χρόνια και θα περιλαμβάνει μεγάλες επενδύσεις σε υπολογιστές Mac, iPhone, iPad, η Apple ακόμα και τηλεοράσεις.

Σύμφωνα με τα ομοσπονδιακά έγγραφα, η υπηρεσία ασφαλείας σχεδιάζει να δαπανήσει $ 3 εκατομμύρια στα προϊόντα της Apple για ένα ευρύ φάσμα χρήσεων.

Σε έγγραφα που αιτιολογούν την απόφασή τους για την αγορά εξοπλισμού από την Apple οι TSA αξιωματούχοι περιγράφουν ένα ευρύ φάσμα λύσεων της Apple και διάφορες καταστάσεις στις οποίες αναμένουν να χρησιμοποιήσουν τις συσκευές της. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 1.000 υπολογιστές Mac και πρόσθετες συσκευές όπως το iPhone, iPad και το Apple TV.

Μια πλήρης γκάμα των συσκευών της Apple θα χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, καθώς επίσης και για εκπαιδευτικά και ενημερωτικά προγράμματα εξού και η αγορά αρκετών Apple TV.


Ο οργανισμός έχει επίσης έχει σχέδια για τη χρήση FaceTime σε μια μεγάλη ποικιλία συσκευών. Τέλος η TSA σχεδιάζει την ανάπτυξη εξειδικευμένων εφαρμογών για το ios για ταξιδιώτες και, ενδεχομένως και για εσωτερική χρήση. 

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...