Ads 468x60px

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Μπλοκάρετε η εισαγωγή του HTC One X και Evo 4G LTE στην Αμερική λόγω παραβίασης πατέντας της Apple.


Οι τελωνειακές αρχές των ΗΠΑ έχουν μπλοκάρει την εισαγωγή του HTC One X και Evo 4G LTE σύμφωνα με απόφαση της Διεθνής Επιτροπής Εμπορίου διότι παραβιάζουν πατέντα της Apple.

Η Apple σε δίκη εναντίον της HTC κατάφερε να κερδίσει τον αποκλεισμό των δυο συσκευών διότι παραβιάζουν πατέντα της Apple στο λειτουργικό τους. Ποιο συγκεκριμένα η παραβιάση αφορά δυο εφαρμογές του λειτουργικού, την εφαρμογή για την αποστολή μηνυμάτων καθώς και τον browser διότι μετατρέπουν αυτόματα τους αριθμούς και τα e-mail σε διαδραστικές συνδέσεις που ανοίγουν ένα μενού και αυτό είναι κατοχυρωμένο από την Apple.

Και ενώ η απόφαση για την απαγόρευση είχε παρθεί τον Δεκέμβριο, υπήρξε κάποια καθυστέρηση και δεν τέθηκε σε ισχύ αμέσως ώστε να δώσουν χρόνο στην HTC να το διορθώσει. Τελικά όμως μπήκε σε ισχύ στις 19 Απριλίου παρά τα λεγόμενα της HTC ότι το διόρθωσαν.

Τώρα η Διεθνή Επιτροπή Εμπορίου των ΗΠΑ διερευνά ξανά τις καινούργιες εκδόσεις των συσκευών και αν διαπιστωθεί ότι δεν παραβιάζουν πλέον κάποια πατέντα τότε θα δοθεί το πράσινο φως για να ξανά κυκλοφορήσουν στην αγορά.



[Πηγή]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...