Ads 468x60px

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

iCloud για Developers?


Δημοσιευμένη Εικόνα


Νωρίτερα σήμερα σας δείξαμε ότι η Apple δούλευει για το πώς θα ενσωματώσει τις σημειώσεις και υπενθυμίσεις του iOS στο για iCloud.com.

Αμέσως μετά από αυτή την δημοσίευση η Apple πλέον έχει αφαιρέσει αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία από το beta.icloud.com. Ένα καινούργιο ενδιαφέρον εύρημα δείχνει μια νέα εικόνα για την δυνατότητα ανάπτυξης του iCloud.

Κατά πάσα πιθανότητα η Apple εργάζεται πάνω σε νέα εργαλεία για προγραμματιστές στο iCloud ή τουλάχιστον κάποιο είδος διαδικτυακής πύλης για προγραμματιστές ώστε να έχουν πρόσβαση στα χαρακτηριστικά του iCloud.

Θα δούμε λοιπόν νέα χαρακτηριστικά του iCloud στο WWDC αυτό το καλοκαίρι;

O σχεδιαστής και προγραμματιστής Jake Lazaroff ανακάλυψε την παραπάνω εικόνα πίσω από το παράθυρο σύνδεσης του developer.icloud.com. "Η εικόνα με το ύφος σχεδίασης της είναι πανομοιότυπη της εικόνας για το Xcode"σημείωσε ο Lazaroff. "Ίσως η Apple εργάζεται για την ένταξη του iCloud σε ένα πακέτο για προγραμματιστές"

Η Apple αναμένεται ευρέως να παρουσιάσει το iOS 6 στο WWDC τον Ιούνιο. Το λογισμικό αναμένεται να έχει μια νέα εφαρμογή Χάρτες και από ότι φαίνεται πολλά νέα χαρακτηριστικά που εδώ και πολύ καιρό περιμέναμε.

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...