Ads 468x60px

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Πως να προβάλετε το iPhone 4S / iPad 2 στην οθόνη του Mac σας.

To Reflection είναι μια νέα εφαρμογή για Mac με την οποία μπορείτε να προβάλλετε την οθόνη του iPhone 4S ή iPad 2 σε αυτήν του υπολογιστή σας.

Reflection

Η εφαρμογή εκμεταλλεύεται τη λειτουργία Mirroring που διαθέτουν οι δύο αυτές συσκευές και η οποία δόθηκε από την Apple για να χρησιμοποιηθεί με το Apple TV.

Τώρα μπορείτε, όμως, να χρησιμοποιήσετε το Mirroring και στο Mac σας με την εφαρμογή Reflection. Μπορείτε πολύ εύκολα να πραγματοποιήσετε παρουσιάσεις των εφαρμογών σας μέσω της οθόνης του υπολογιστή σας

Reflection

Επιτρέπεται, ακόμη, η τοποθέτηση κατάλληλου πλαισίου γύρω από την εικόνα που προβάλλεται στον υπολογιστή ανάλογα με την συσκευή που χρησιμοποιείτε. Αν για παράδειγμα χρησιμοποιείτε ένα iPhone θα τοποθετηθεί το πλαίσιο ενός μαύρου iPhone και στην οθόνη του υπολογιστή.
Το Reflection απαιτεί iPhone 4S ή iPad με iOS 5.0 και Mac με OS X Lion. Μπορείτε να το αγοράσετε στην τιμή των $14.99 από εδώ.

Το μόνο αρνητικό της εφαρμογής είναι η μη-μεγιστοποίηση του παραθύρου σε fullscreen. Κατανοούμε ότι το αποτέλεσμα θα ήταν μια εικόνα θολή αλλά δεν θα ήταν κακό να υπάρχει μια τέτοια επιλογή.

Να υπενθυμίσουμε και την ύπαρξη της εφαρμογής AirServer με την οποία μπορείτε να μετατρέψετε το Mac σας σε δέκτη AirPlay/AirTunes.


Source: http://www.macuser.gr/reflection-app-9724/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...