Ads 468x60px

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Το επόμενο iPhone θα φέρει Thunderbolt?

Το επόμενο iPhone μπορεί να περιλαμβάνει μια αρκετά ενδιαφέρουσα καινοτομία η οποία θα ενσωματωθεί για πρώτη φορά σε smartphone: την τεχνολογία Thunderbolt, καθώς και την σχετική θύρα που θα ενεργοποιεί την σύνδεση. 

Η τεχνολογία Thunderbolt δημιουργήθηκε από την Intel και είναι ήδη διαθέσιμη στα MacBook, και προσφέρει στους χρήστες έναν τρόπο για να μεταφέρουν δεδομένα μεγάλων διαστάσεων τόσο γρήγορα όσο ποτέ άλλοτε μέχρι σήμερα, μέσω της σύνδεσης USB: 10 Gbps έναντι 5 Gbps.

Όμως αυτή η τεχνολογία δεν έχει ακόμη αξιοποιηθεί κατάλληλα, δεδομένου ότι οι περισσότερες εταιρείες, ενώ χρησιμοποιούν τα καινούργια MacBook εξακολουθούν να χρησιμοποιούν την θύρα USB τις περισσότερες φορές, κυρίως εξαιτίας της έλλειψης συμβατών συσκευών. Λογικά όλο αυτό θα μπορούσε να αλλάξει εάν αυτή η τεχνολογία εφαρμοζόταν στο νέο iPhone και κατά συνέπεια θα γινόταν συμβατή με χιλιάδες χρήστες. 

Ανάμεσα στις αλλαγές που θα μπορούσαν να γίνουν με την ενσωμάτωση  της θύρας Thunderbolt στο iPhone δεν είναι μόνο ότι θα έχουμε την δυνατότητα να κατεβάζουμε video και φωτογραφίες στον υπολογιστή μας σε χρόνο ρεκόρ, αλλά και ότι θα μπορούμε να μοιράσουμε ακόμη καλύτερα την 3G σύνδεση του iPhone συνδεδεμένου σε ένα PC ή σε ένα Mac και να διαχειριστούμε ανταλλαγή βίντεο και ήχου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...