Ads 468x60px

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Μη εγκεκριμένος τεχνικός ο υπαίτιος της ανάφλεξης του iPhone


Posted Image



Είναι πάντα πειρασμός να αποφευχθούν οι υψηλές τιμές των Genius Βars σε περίπτωση που το αγαπημένο μας iPhone έχει πρόβλημα και να βρούμε έναν τρίτο κέντρο επισκευών που μπορεί να το κάνει στην μισή τιμή. Ειδικά στην Ελλάδα πολύ προτιμούμε αυτή την λύση μιας και δεν έχουμε και πολλές επιλογές.

Καλό θα ήταν αν δεν είστε σίγουροι για τον τεχνικό που θα το δώσετε να το ξανασκεφτείτε πριν πάρετε την απόφαση αυτή.

Στα τέλη του περασμένου χρόνου το γύρω του κόσμου έκανε η είδηση ενός iPhone που πήρε φωτιά σε μια αυστραλιανή πτήση. Κανείς δεν τραυματίστηκε, και κατά τη στιγμή εκείνη κανείς δεν ήξερε τι προκάλεσε την φωτιά στο iPhone . Μετά από περαιτέρω έρευνα όμως, μοιάζει πως ένα απρόσεκτο κέντρο επισκευών μπορεί να είναι αυτό που φταίει.


Το iPhone στάλθηκε στην αυστραλιανή Υπηρεσία Ασφάλειας των Μεταφορών για να ερευνήσει την πηγή της φλόγας. Το ATSB διαπίστωσε ότι είναι μια άστοχη βίδα είχε καταφέρει να τρυπήσει το κάλυμμα της μπαταρίας, και αυτό οδήγησε σε βραχυκύκλωμα που προκάλεσε την υπερθέρμανση. Το iPhone λίγες μέρες πριν είχε επισκευαστεί από έναν μη εγκεκριμένο τεχνικό που η απροσεξία του οδήγησε στο ατύχημα!

Το περιστατικό αυτό αναδεικνύει τους κινδύνους που παραμονεύουν σε περίπτωση που οι χρήστες iPhone προτιμούν φτηνές λύσεις για την επισκευή τους.

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...