Ads 468x60px

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Και αν τελικά η καινούργια iTV ήταν φορητή;

Τους τελευταίους μήνες δεν ακούμε κάτι άλλο πέρα από την iTV την οποία η Apple προετοιμάζει στα εργαστήριά της. Σήμερα, ο James McQuivey της Forrester έκανε μια υπόθεση σχετικά με μια πιθανή λειτουργία της καινούργιας iTV. Και αν τελικά θα ήταν φορητή;

Μεταξύ των λειτουργιών που θα έπρεπε να προσθέσει η Apple στην iTv, θα έπρεπε να είναι το Siri, με το οποίο θα μπορούσαμε να ελέγχουμε την τηλεόρασή μας με τη δική μας φωνή. Η Apple στη συνέχεια θα έπρεπε να προσθέσει εφαρμογές αφιερωμένες ειδικά για την TV και όχι μόνο. Αλλά γιατί ένας χρήστης θα πάρει την απόφαση να αντικαταστήσει την TV του με μια iTV Apple; Ιδού η απάντηση του James McQuiney:

" Μια λύση θα μπορούσε να είναι μια συσκευή 32" touchscreen, με δυνατότητα multitouch, φωνητικού ελέγχου, αλλά κυρίως ενσωμάτωση με το iPad για την αλλαγή καναλιού, την αποστολή video και πολλά άλλα. Συμπληρώστε όσα ανέφερα πριν με την δυνατότητα δημιουργίας ειδικών εφαρμογών για την εν λόγω συσκευή, συμπεριλαμβανόμενης της ανταλλαγής εικόνων, ενός συστήματος απεικόνισης του εαυτού σας και φυσικά του FaceTime. Μια τηλεόραση-όχι τηλεόραση θα μπορούσε να είναι αποτελεσματικά επιτυχής και θα μπορούσε να αντικαταστήσει την 60" συσκευή σας."

Εσείς λοιπόν τι σκέφτεστε επί του θέματος;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...