Ads 468x60px

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

"Έχουμε ήδη κομμάτι από το Jailbreak για iOS 6" δήλωσε ο Pod2g

Σε μια συνέντευξη με το Softpedia, ο Pod2g αποκάλυψε ότι η "dream team" της iOS jailbreak σκηνής, έχει ήδη μέρος του Jailbreak για το iOS 6.

"Δεν θα εγκαταλείψουμε το jailbreaking στις iOS συσκευές, και επειδή αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας, έχουμε ήδη ένα μέρος του jailbreak για το iOS 6 και θα είμαστε έτοιμοι όταν αυτό κυκλοφορήσει" δήλωσε ο Pod2g.

Σημειώνει επίσης ότι κάθε μέλος της ομάδας, που περιλαμβάνει τους pod2g, planetbeing, pimskeks, p0sixninja, musclenerd και xvolks έχει διαφορετικό ρόλο.


"Κάθε μέλος της ομάδας έχει διαφορετικό ρόλο, και αυτό συνήθως οδηγεί στο να βρούμε τα "τρωτά" σημεία ποιο γρήγορα. Τα βρίσκουμε σε έναν ή δυο μήνες και μετά ξεκινάμε να τα εκμεταλλευόμαστε. Την διαδικασία αυτήν την ξεκινάμε μόνο όταν γίνει πλέον διαθέσιμη η τελική έκδοση του λειτουργικού." Πρόσθεσε ο Pod2g, 


"Γιαυτό υπάρχει πάντα μια καθυστέρηση στο jailbreak εργαλείο. Περιμένουμε πότε θα γίνει διαθέσιμη η τελική έκδοση του λειτουργικού γιατί πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι αυτό που θα κάνουμε θα δουλέψει στα σίγουρα και δεν θα φτιαχτεί σε κάποια beta έκδοση του."


[Πηγή]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...