Ads 468x60px

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Let's Sing, το "draw something" του τραγουδιού!

Let's Sing

Αν παίξατε ‘Draw Something’ και καταλάβατε ότι η ζωγραφική δεν είναι το φόρτε σας, ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε την τύχη σας στο τραγούδι. Ο λόγος για το νέο άκρως διασκεδαστικό παιχνίδι ‘Let’s Sing’ στο όποιο προσπαθείτε να δώσετε στο συμπαίκτη σας να καταλάβει τι τραγουδάτε μόνο με “λαλαλα”,”μμμμ” ή σφυρίγματα και χωρίς καθόλου στίχους.



Αφού επιλέξετε με ποιον θέλετε να παίξετε (φίλο σας από το Facebook ή τυχαίο αντίπαλο), πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα σε τρία τραγούδια αυτό που θεωρείτε ευκολότερο. Κάθε τραγούδι συνοδεύεται από ένα σύντομο ‘Preview’ μερικών δευτερολέπτων για να σας φρεσκάρει τη μνήμη καθώς  και iTunes link σε περίπτωση που θέλετε να το αγοράσετε. Αν δε σας αρέσει κανένα από τα τρία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα ‘Shuffle’ σας και να τα αλλάξετε. Ο παίκτης που μαντεύει έχει κι αυτός με τη σειρά του το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει βοήθειες.


Τέλος το παιχνίδι παρέχει τη δυνατότητα για chat και push notifications για να μη χρειάζεται να περιμένετε στην εφαρμογή μέχρι να έρθει η σειρά σας.

Το Let’s Sing είναι διαθέσιμο στο App Store σε δωρέαν [iTunes link] και paid έκδοση στα €3.99[iTunes link].

Source: http://www.iphonehellas.gr/35931/lets-sing-iphone-game

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...