Ads 468x60px

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Νέα Τριάδα Ακουστικών Από Την Monster


H Μοnster αποκάλυψε τρία νέα μοντέλα ακουστικών στο Monacao Grand Prix. Η Mοnster υπόσχεται πως τα ρεία ακουστικά παραδίδουν πολύ υψηλής ποιότητας ήχο μαζί με σχεδίαση για αινθρώπους απου αναζητούν για ακουστικά που είναι αξεσουάρ μόδας. Τα ακουστικά είναι τα  Inspiration, Diamond Tears Edge, και το VEKTR.
Το Inspiration είναι το πρώτο σετ ακουστικών με ακύρωση θορύβου με σχεδίαση πάνω από τα αυτιά. Τα ακουστικά είναι για ανθρώπους που ταξιδεύουν συχνά και θέλουν να εμποδίσουν τους εξωτερικούς ιορύβους.
Τα ακουστικά έχουν ανταλακτικές αψίδες πάνω από το κεφάλι σε διαφορετικά χρώματα, υφή και υλικά. Το επόμενο ακουστικό λέγεται Diamond Texas με σχεδίαση σε ξεκάθαρο στυλ διαμαντιού.
Τα ακουστικά έχουν μαλακά μαξιλαράκια αυτιού για άνεση στην ακρόαση και έχουν μικρόφωνο με έλεγχο από τηλέφωνο. Τα τελευταίο ακουστικό είναι το VEKTR και φτιάχτηκε με την μάρκα Diesel. Τα ακουστικά έχουν το λογότυπο Diesel σε κάθε κάλυπτρο αυτιού. 
Η τιμή και η διαθεσιμότητα για τα τρία ακουστικά δεν έγιναν γνωστά, αλλά όπως οτιδήποτε από την Monster δεν θα είναι φτηνά.

Source:http://www.dailytech.gr/dailytech-news/2012/5/29/monster.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...