Ads 468x60px

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Η Motorola και η RIM προσφέρουν συμβιβασμό στην Apple για τον σχεδιασμό της Nano-SIM


Η Motorola και η RIM πρότειναν στην Apple έναν νέο σχεδιασμό για την nano-SIM όπου περιέχει αρκετά στοιχεία από τα σχέδια της Apple που είχαν προταθεί παλιότερα.

Το The Verge έγραψε:

Μπορείτε να δείτε ποια στοιχειά από τον σχεδιασμό της Apple έχουν κρατηθεί και ποια όχι, είναι 80% Apple και 20% Motorola/RIM. Το περίγραμμα και οι επαφές είναι ίδιες με τον αρχικό σχεδιασμό της Apple, που σημαίνει ότι χρησιμοποιώντας κάποιον προσαρμογέα θα έχεις την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις την SIM σε συσκευή που δεν υποστηρίζει nano-SIM. Στην πραγματικότητα το μόνο που προσθέσαμε είναι μια εγκοπή στο ένα άκρο ώστε η SIM να είναι ασφαλής μέσα στο κινητό και να μην υπάρχει ο φόβος ότι κάποια στιγμή μπορεί να βγει από μόνη της, αν δεν χρησιμοποιούσαμε την εγκοπή τότε θα χρειάζονταν κάποιο δισκάκι για να την κρατάει σταθερή στη θέση της.

Η επόμενη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Τηλεπικοινωνιακών Προτύπων (ETSI) θα λάβει χώρα στις 31 Μαΐου. Είναι ασαφές ακόμα εάν η Apple και η Nokia θα δώσουν την υποστήριξή τους στο νέο προτεινόμενο σχέδιο.




[Πηγή]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...