Ads 468x60px

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

O Aaron Sorkin θα γράψει το σενάριο για την κινηματογραφική μεταφορά της βιογραφίας του Steve Jobs


sorkinH Sony Pictures ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Aaron Sorkin θα είναι αυτός που θα γράψει το σενάριο για την επερχόμενη μεταφορά της βιογραφίας του Steve Jobs από τον Walter Isaacson στην μεγάλη οθόνη. Ο Sorkin είναι γνωστός για τη δουλειά του στις ταινίες The West WingThe Social NetworkMoneyball, και A Few Good Men.
«Η ιστορία του Steve Jobs είναι μοναδική: ήταν ένας από τους πιο επαναστατικούς και ισχυρούς άνδρες όλων των εποχών», δήλωσε η Amy Pascal της Sony Pictures. Συνεχίζει αναφέροντας ότι «δεν υπάρχει συγγραφέας του Χόλιγουντ σήμερα που είναι ικανότερος για να συλλάβει μια τόσο εντυπωσιακή ζωή στην οθόνη από τον Aaron Sorkin. Στα χέρια του είμαστε σίγουροι ότι η ταινία θα είναι όλα όσα θα ήθελε ο Steve Jobs: σαγηνευτική, διασκεδαστική, προκαλώντας πόλωση.»
Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον Steve Jobs αλλά οι φήμες κάνουν λόγο είτε για τον George Clooney είτε για τον Noah Wyle. Μαζί με την ταινία της Sony βρίσκεται ήδη στα σκαριά και η ανεξάρτητη ταινία για τον Steve Jobs με πρωταγωνιστή τον Ashton Kutcher.

Source: http://www.macuser.gr/aaron-sorkin-screenwriter-for-steve-jobs-biography-11766/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...