Ads 468x60px

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

iPad 7 ιντσών στα $200 των Oκτώμβριo?


Δημοσιευμένη Εικόνα

Οι φήμες λένε ότι η Apple σχεδιάζει μια μικρότερη έκδοση του iPad και αυτή η φήμη με την πάροδο του χρόνου φουντώνει, και μια νέα έκθεση ρίχνει περισσότερο φως για το φημολογούμενο προϊόν. Η έκθεση ισχυρίζεται ότι η εταιρεία σχεδιάζει ένα 7-ιντσών iPad για απελευθέρωση στο κοινό φέτος τον Οκτώβριο, παράλληλα με την επόμενη γενιά iPhone.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Το πιο ενδιαφέρον ισχυρισμός είναι ότι το επερχόμενο 7-ιντσών iPad θα έχει τιμές μεταξύ $ 200 - $ 250. Επίσης, η ταμπλέτα θα διαθέτει οθόνη Retina, όπως το νέο iPad, διατηρώντας την ίδια 2048 × 1536 ανάλυση.

Σύμφωνα με τον Rene Ritchie:

Παράθεση
7-inch iPad will be identical to the current 9.7-inch iPad, just scaled down.” iMore’s source hasn’t provided the exact dimensions, but the tablet will come with lower storage capacity — 8GB for the cheapest $200-$250 model.



Η έκθεση λοιπόν συνεχίζει λέγοντας ότι το 7-ιντσών iPad θα είναι πανομοιότυπο με το σημερινό 9,7 ιντσών iPad, αλλά η ταμπλέτα θα έρθει με μικρότερη χωρητικότητα αποθήκευσης - 8GB και με τιμή $ 200 - $ 250 το μοντέλο.

Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό για την προοπτική του $ 200 7-ιντσών iPad είναι η τρέχων iPod touch. Γιατί η Apple θα πρέπει να δημιουργήσει ένα προϊόν τόσο κοντά σε αυτό που έχει ήδη; Θα σταματήσει τα iPod touch; Σύμφωνα με την έκθεση η Apple δεν θα αντικαταστήσει το iPod touch, με το 7-ιντσών iPad, οι δύο συσκευές θα παραμείνουν στην γκάμα των προϊόντων.

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...