Ads 468x60px

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Δωρεάν το PES 2012, ενημερωμένο στην έκδοση 1.0.5.

Το Pro Evolution Soccer 2012, το πιο διάσημο και αγαπημένο παιχνίδι ποδοσφαίρου, ενημερώνεται στην έκδοση 1.0.5 για τα συστήματα iOS, εισάγοντας νέα δεδομένα.

Οι καινοτομίες που εισήχθησαν στο αγαπημένο παιχνίδι όλων των αγοριών είναι:
1. Ενημερωμένες ομάδες και χειμερινές μεταγραφές.
2. Νέος τύπος Copa Santander Libertadores.
3. Διορθώσεις ορισμένων bug.

Κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ FREEMIUM ΠΑΡΤΙΔΑ.
Βάλτε την SUPER CHALLENGE ομάδα σας στο γήπεδο για να παίξετε ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ εναντίον των SUPER CHALLENGE ομάδων των φίλων σας.
Μοιραστείτε την PES 2012 εμπειρία σας με τους φίλους σας χάρη στην καλή σύνδεση που προσφέρεται από ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια ποδοσφαίρου για smartphone.Με δύο καινούργιους τύπους παιχνιδιού, πλήρη ενσωμάτωση με τα κοινωνικά δίκτυα, λειτουργία multiplayer μέσω σύνδεσης WiFi και Bluetooth, μπορείτε να παίζετε με παρέα και όχι μόνος.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ SUPER CHALLENGE.
Αγοράστε τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος και βάλτε τους στην ομάδα των ονείρων σας. Θέλετε τον Ronaldo; Κανένα πρόβλημα στο PES 2012.

Η ΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΟΥΣΤΟ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.
Προκαλέστε τους φίλους σας: κατεβάστε online τις ομάδες Super Challenge και παίξτε εναντίον τους στο iPhone ή το iPad, δημοσιεύστε το αποτέλεσμα στην σελίδα του Facebook και ζήστε της στιγμής της δόξας. 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥΣ.
Το μοντέλο της τεχνητής νοημοσύνης βελτιώθηκε και οι τερματοφύλακες συμπεριφέρονται με τρόπο πιο φυσικό: δείτε τα high-end animations και συμβουλευτείτε το σετ των στατιστικών για να ανακαλύψετε γιατί οι πιο δημοφιλείς παίκτες αξίζουν το βάρος τους σε χρυσό.

ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΣ.
Βυθιστείτε σε μια άκρως ρεαλιστική εμπειρία χάρη στις ζητωκραυγές των θεατών, στην Retina οθόνη, στο UEFA Champions LeagueTM, στη Europa LeagueTM, στην Liga BBVA και την Ligue 1, κ.λ.π.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
Χάρη στην μεγάλη ποσότητα περιεχομένων, όπως οι κλασικές εθνικές ομάδες, 24 διαφορετικές μπάλες ποδοσφαίρου, 6 συνδυασμοί περιβάλλοντος χώρου ακόμη και με βροχή ή χιόνι και 3 διαφορετικές διαμορφώσεις ελέγχων μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας τέλειο και διασκεδαστικό σενάριο που θέλατε ποτέ. 

ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
Αγοράστε το PES 2012 μία μοναδική φορά και χρησιμοποιήστε το για οποιαδήποτε συσκευή iOS κατέχετε.

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΒΑΡΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

Δυο ειδικές λειτουργίες αφιερωμένες στις στιγμές που έχετε λίγο χρόνο για να παίξετε: στο Quick Play πρέπει να κλωτσάτε την μπάλα για λιγότερο από ένα λεπτό και στη Sfida μπορείτε να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στα σουτ. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...