Ads 468x60px

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Το Αpple News στο Open Coffee Volos VIΙ αυτή την Παρασκευή!



School is out for the summer!Μαζί και το Open Coffee Volos!Το τελευταίο OC πριν από το καλοκαίρι με δύο παρουσιάσεις τεχνολογίας. 




1. O Νίκος Νανάς θα παρουσιάσει την πλατφόρμα Noowit (Noowit.com) η οποία έχει αποστολή να αλλάξει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο δημοσιεύου
με και αναζητούμε περιεχόμενο στο διαδίκτυο. Ο κ.Νανάς θα μας μιλήσει για τις δυνατότητες που έχουν οι χρήστες να δημιουργούν blogs, να δημοσιεύουν ποιοτικό περιεχόμενο και να βγάζουν χρήματα από αυτό.

2. O Δημήτριος Γεωργουλάς, καθηγητής στα ασύρματα δίκτυα και ερευνητής στο ΚΕΤΕΑΘ Θεσσαλίας, μαζί με τον μαθητή του και συνεργάτη του Νίκο Κουρούμαλο εδώ και 10 μήνες λειτουργούν το ποιο ανερχόμενο και δημοφιλές site για θέματα της Apple στην Ελλάδα το Apple News, www.greekapplenews.com. Είναι και οι δυο επίσης επίσημοι προγραμματιστές iOS εφαρμογών της Apple.

Στην παρουσίαση τους θα μιλήσουν για το τι χρειάζεται κάποιος για να δημιουργήσει μια εφαρμογή για iPhone/iPad, πόσο εύκολο η δύσκολο είναι κάτι τέτοιο και ποια μπορεί να είναι τα κέρδη για ένα νεαρό προγραμματιστή με την ενασχόληση του με αυτό το αντικείμενο. Ως παράδειγμα, θα αναφερθούν σε διαφορές εφαρμογές που έχουν δημιουργήσει με βασική αυτή του Διαβήτη που τους προηγούμενος μήνες ήταν η νούμερο 1 εφαρμογή της Apple στην Ελλάδα στην κατηγορία Medical του App Store για iPhone και iPad. Ακόμη θα αναφερθούν στο πως μια επιχείρηση μπορεί να αυξήσει το αγοραστικό ή μη κοινό της φτιάχνοντας μια εφαρμογή για την δημοφιλή πλατφόρμα της Apple.



Tο 7ο Open Coffee Volos θα γίνει στο Arte Libre, στον πολυχώρο Τσαλαπάτα. Ένας πανέμορφος και φιλόξενος χώρος, με εύκολη πρόσβαση και parking.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...