Ads 468x60px

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Steve Wozniak: H Apple θα μπορούσε να είναι πιο ανοιχτή


Steve Wozniak
Σε πρόσφατη δήλωση του ο συνιδρυτής της Apple, Steve Wozniak, αναφέρει ότι η εταιρεία θα μπορούσε να είναι πιο ανοιχτή και ταυτόχρονα εξίσου επιτυχημένη με τώρα:
“Μου αρέσει πολύ το πόσο ανοιχτές είναι οι Google και Facebook. Θεωρώ ότι το ίδιο θα μπορούσε να συμβαίνει και με την Apple, αλλά πώς μπορείς να πεις κάτι τέτοιο όταν μια εταιρεία βγάζει τόσα πολλά χρήματα.”
Υπεύθυνο για την κλειστή προσέγγιση που ακολουθoύσε η Apple όλα αυτα τα χρόνια θεωρεί τον φίλο του και συνιδρυτή της εταιρείας, Steve Jobs. Όπως αναφέρει, ο ίδιος θα ακολουθούσε εντελώς διαφορετική προσέγγιση, αν φυσικά δε χρειαζόταν να θυσιάσει την ποιότητα των προϊόντων:
“Υπάρχουν πολλά πράγματα που δε μου αρέσουν στο πόσο κλειστή είναι η Apple και δε θα τα έκανα εγώ ο ίδιος. Από την άλλη, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την ποιότητα των προϊόντων. Το κατά πόσο οι δύο αυτές παράμετροι συνδέονται, δεν είμαι ειδικός για να το γνωρίζω. Αν έπρεπε να επιλέξω σε μια πιο ανοιχτή προσέγγιση και στην άριστη ποιότητα των προϊόντων θα επέλεγα φυσικά τη δεύτερη.”

Source: http://www.macuser.gr/steve-wozniak-apple-coulb-be-more-open-after-steve-jobs-death-11777/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...