Ads 468x60px

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Το video streaming θα ξεπεράσει DVD και Blu-ray


Αυτά στην Αμερική και μέσα στο 2012… Σύμφωνα με έρευνα της επιφανούς εταιρείας IHS Screen Digest που έγινε πρόσφατα, το video streaming θα αφήσει πίσω του τα μέχρι σήμερα αγαπημένα format των Αμερικανών για να παρακολουθούν ταινίες.
Τα νούμερα λοιπόν λένε πως μέσα στο 2012 οι Αμερικανοί θα παρακολουθήσουν 3.4 δισεκατομμύρια ταινίες online μέσα στη χρονιά, ενώ θα αγοράσουν μόλις 2.4 δις. φυσικά προϊόντα, δηλαδή Blu-ray και DVDs.

Έτσι λοιπόν μιλάμε για μία χρονιά ορόσημο για την Αμερικανική, και όχι μόνο αγορά, αφού θα γίνει η ιστορική στροφή στη βασισμένη στο Internet πραγματικότητα, βλέπε κυρίως τα streaming video «μονοπώλια» των Netflix και Amazon. Κάτι που φυσικά σημαίνει αναπόφευκτα πως DVD και Blu-ray, έχουν αρχίσει ήδη να μετράνε, έστω και αργά, αντίστροφα.
Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο της έρευνας ήταν πως όταν οι Αμερικανοί βλέπουν μία κακή ταινία στο DVD ή στο Blu-ray player, θα πιέσουν τον εαυτό τους να την δουν μέχρι τέλους, κάτι που δεν συμβαίνει με τα video streaming sites, αφού εκείθα σταματήσουν την ταινία.

Source: http://www.digitallife.gr/to-video-streaming-tha-xeperasei-dvd-kai-blu-ray-54659/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...