Ads 468x60px

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Wallee M, ένα κομψό μαγνητικό στήριγμα για το iPhone.

Το Wallee M είναι ένα μοναδικό μαγνητικό στήριγμα για το iPhone, το οποίο διαθέτει μια κομψότητα διαφορετική από τα συνηθισμένα. Είναι ένα όμορφο αξεσουάρ που θα θέλατε να δείξετε στους φίλους σας. 


To Wallee M αποτελείται από δύο μέρη. Το πρώτο μέρος είναι μια θήκη η οποία αγκαλιάζει το iPhone και περιέχει υποδοχές για τα σταθερά πλήκτρα και για τις συνδέσεις των αξεσουάρ. Στο πίσω μέρος υπάρχει ένα Χ, το οποίο εξυπηρετεί στο να σταθεί σωστά το iPhone. 

Επίσης περιλαμβάνει έναν μαγνήτη αρκετά ισχυρό και όταν τα δύο Χ ευθυγραμμιστούν, τότε το iPhone στέκεται σε οποιαδήποτε θέση και διατηρείται απόλυτα ασφαλές.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η θήκη μπορεί να συνδυαστεί με περισσότερα από ένα αξεσουάρ και στην ουσία υπάρχουν τρία διαθέσιμα αυτή τη στιγμή. Πρόκειται για μια μαγνητική βάση η οποία επιτρέπει να τοποθετήσεις το iPhone στο ψυγείο, ένα stand με βεντούζα για να τοποθετήσεις το iPhone σε γυαλί και ένα free stand για να το τοποθετήσεις με ασφάλεια στο γραφείο σου. 

Πόσο κοστίζει αυτό το μικρό θαυματουργό μαγνητικό stand; Στο Kickstarter οι προσφορές ξεκινούν από 40 $, ανάλογα με τα μέρη που επιθυμούμε να αγοράσουμε. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...