Ads 468x60px

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

WordBreaker: αποκαλύπτουμε την κρυμμένη λέξη!



 Της Έυας Τσ.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που διεγείρει/προκαλεί τις πνευματικές μας ικανότητες στην αναζήτηση μιας κρυμμένης λέξης, η οποία θα πρέπει σε μήκος και απόλυτη συμφωνία να ικανοποιεί συγκεκριμένες απαιτούμενες προϋποθέσεις. Το παιχνίδι, σε γενικές γραμμές είναι παρόμοιο με το Mastermind. Μας δίνεται ο αριθμός των γραμμάτων που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε για να σχηματίσουμε τη λέξη και  πρέπει να καθορίσουμε επακριβώς ποια είναι η λέξη. Και το όνομα αυτού WordBreaker.  



Σε κάθε μας προσπάθεια/δοκιμή, το πρόγραμμα μας υπαγορεύει κάποια γράμματα τοποθετημένα στη σωστή θέση  και μας βοηθά να βρούμε την κρυμμένη λέξη. Εάν τελικά και έπειτα από αρκετές προσπάθειες δεν μπορούμε να μαντέψουμε τη σωστή λέξη, μπορούμε να ανατρέξουμε στη bonus  βοήθεια, μία μόνο βοήθεια για κάθε λέξη (δύο για τα δύσκολα επίπεδα) που έχουμε, δονώντας το iPhone ή το iPod.  Θα προστεθεί ένα καινούργιο γράμμα, αλλά αυτό, όπως είναι προφανές, θα προσμετρήσει στη μείωση της τελικής βαθμολογίας. 



Το WordBreaker είναι διαθέσιμο στο AppStore και είναι συμβατό με iPhone, iPod και iPad. Απαιτείται έκδοση iOS 4.2 και μετέπειτα εκδόσεις.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...