Ads 468x60px

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Η Apple καταθέτει αρκετές πατέντες, μεταξύ των οποίων το 3D τηλεχειριστήριο για την Apple TV, το ηλεκτρομαγνητικό σύστημα επαναφόρτισης και νέα design hardware.

Η Apple κατέθεσε αυτές τις ημέρες αρκετές πατέντες μέσω του US Patente και του Trademark Office που αφορούν νέες τεχνολογίες επαναφόρτισης, νέα τηλεχειριστήρια και νέα design για διάφορα προϊόντα της. 
Ανάμεσα στις πρώτες πατέντες που θέλουμε να σας παρουσιάσουμε είναι εκείνες που αφορούν τα νέα design για iMac, Cinema Display και MacBook Air.
Επίσης, η Apple κατέθεσε την πατέντα για την προβολή εικόνων μέσω ενός display: με λίγα λόγια, την κλασική προβολή της εφαρμογής Εικόνων την κατέθεσε ως πατέντα.
Ενδιαφέρουσα είναι και η πατέντα που αφορά το 3D τηλεχειριστήριο για την Apple TV: το σύστημα προβλέπει την ύπαρξη μιας ηλεκτρονικής συσκευής συνδεδεμένης σε μια τηλεόραση, η οποία θα ελέγχεται από ένα τηλεχειριστήριο χάρη σε εντολές που θα δίδονται μέσω κίνησης: όλο αυτό μοιάζει αρκετά με το τηλεχειριστήριο του Nintendo Wii.
Ιδιαίτερη και αρκετά χρήσιμη η τεχνολογία που κατατέθηκε από την Apple που προβλέπει ένα σύστημα επαναφόρτισης με ηλεκτρομαγνητική επαγωγή. Αυτό το σύστημα που θα μπορούσε να εισαχθεί σε μελλοντικές i-συσκευές, θα επιτρέπει την επαναφόρτιση με μια απλή κίνηση, με ένα κούνημα του χεριού ή με το τρέξιμο, με το περπάτημα, τα οποία θα ενεργοποιούν τους μαγνήτες και θα δημιουργείται ηλεκτρική ενέργεια, χρήσιμη για την επαναφόρτιση της μπαταρίας. 
Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...