Ads 468x60px

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Η Apple θα ανακοινώσει το καινούργιο iPhone και το iPad mini τον Σεπτέμβριο ; [Φήμες]


Ο αναλυτής Brian White του Topeka Capital Markets λέει πως η Apple θα έχει έναν "συναρπαστικό" Σεπτέμβριο, διότι θα ανακοινώσει το καινούργιο iPhone καθώς και το iPad mini, σύμφωνα με το AppleInsider.

Ο White βρίσκετε στην Ταϊπέι και θα συναντηθεί με άτομα που είναι στην αλυσίδα εφοδιασμού της Apple όπως επίσης θα παραβρεθεί και στο Computex Show. Ο White κατά την παραμονή του εκεί μέχρι στιγμής άκουσε ότι το καινούργιο iPhone θα ανακοινωθεί από την Apple τον Σεπτέμβριο, μαζί με το iPad mini.


Παράθεση από AppleInsider:


Ο White πιστεύει ότι η Apple θα ανακοινώσει το iPad mini τον Σεπτέμβριο. Πολλές πρόσφατες φήμες θέλουν την Apple να δουλεύει πάνω σε συσκευή 7,85-ιντσών που θα έχει την ίδια ανάλυση με ένα iPad 2 (1024 x 768) και θα επιτρέπει τις εφαρμογές να τρέχουν στην συσκευή αυτή άνετα χωρίς καμία τροποποίηση στα γραφικά τους.

Την τελευταία εβδομάδα έχουμε δει αρκετές φήμες και διαρροές για μια ψηλότερη συσκευή, αλλά κανένας μας ακόμα δεν ξέρει αν πρόκειται απλά για κάποιο πρωτότυπο ή για μια συσκευή που θα ανακοινωθεί κάποια στιγμή.


[Πηγή]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...