Ads 468x60px

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Πρώην Dj νυν χάκερ, αυτός είναι ο po2g!


Δημοσιευμένη Εικόνα


Πολλά έχουν συμβεί στον κόσμο του jailbreaking κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων. Η ομάδα Chronic Dev, μια ομάδα χάκερ από όλο τον κόσμο, κυκλοφόρησε πρόσφατα το Absinthe 2.0, ένα εργαλείο που κάνει jailbreak το iOS 5.1.1 γρήγορα σε όλες τις συσκευές iOS, συμπεριλαμβανομένης και της τρίτης γενιάς iPad.

Όπως με την κυκλοφορία κάθε νέου jailbreak, εκατομμύρια μάτια στράφηκαν προς τη διαδικασία απελευθέρωσης του iOS από τα στενά όρια και τους περιορισμούς που επιβάλει η Apple. Τι γίνεται όμως με τους χάκερς που κρατούν την Apple στις μύτες των ποδιών τους;

Το νέο πρόσωπο του jailbreaking, "pod2g," έδωσε πρόσφατα μια σύντομη συνέντευξη. Γνωστός μόνο ως «pod2g" στους 300.000 + οπαδούς του στο Twitter, ο Γάλλος ερευνητής ασφαλείας (που το πρώτο όνομα στην πραγματική ζωή είναι "Κύριλλος") επίσημα ήρθε στο προσκήνιο του jailbreak το Σεπτέμβριο του 2010.

Κέρδισε την προσοχή του κοινού όταν βρήκε ένα boot-ROM που εκμεταλλεύεται τις Α4-based συσκευές iOS, και το εργαλείο jailbreak Greenpois0n απελευθερώθηκε με τη βοήθεια του για το iOS 4.1. Ο Pod2g έχει εργαστεί με την ομάδα Chronic Dev χρόνια που κατασκευάζει το jailbreak για χρόνια, και εκατομμύρια άνθρωποι απολαμβάνουν τα κατορθώματα στα iPhones και τα iPads τους κάθε μέρα.

Σε μια συνέντευξη με τον Craig Fox για το Redmond Pie, Ο pod2g απάντησε σε μερικές ερωτήσεις για τον εαυτό του.

Άρχισε να μαθαίνει να γράφει κώδικα όταν ήταν 6 ετών. Ξεκίνησε τα πειράματα με ένα ZX Spectrum του πατέρα του, όταν του δόθηκε ένα βιβλίο με τον πηγαίο κώδικα. Μέχρι την ηλικία των 8 ετών έδειξε κατανόηση και άρχισε να γράφει τον δικό του κώδικα.

Το αγαπημένο έργο jailbreak μέχρι στιγμής είναι το πρόσφατο Absinthe, Corona + Rocky Racoon release..Ήταν ένας DJ παλαιότερα. Έχει μάλιστα δημιουργήσει μια DJ App Store εφαρμογή που νομίζει ότι είναι πολλά υποσχόμενη, αλλά δεν θα την κυκλοφορήσει δημοσίως.

Μια μεγάλη ανακοίνωση είναι ότι pod2g θα μιλήσει στο JailbreakCon αυτό το Σεπτέμβριο, στο Σαν Φρανσίσκο, και θα είναι και ο υπεύθυνος για ένα εργαστήρι hacking στο ίδιο συνέδριο, όπου πρόθυμα λάτρεις του jailbreak μπορούν να μάθουν από τους καλύτερους.

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...