Ads 468x60px

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Διέρρευσαν φωτογραφίες από ένα iPad Nano (;;)


Με το WWDC προ το πυλών οι φήμες αυξάνονται με τέτοιο ρυθμό που κοντεύουν να μας πνίξουν. Η τελευταία αυτή φήμη προέρχεται "μια πηγή στην Κίνα" μέσω των φίλων μας ZooGue. Είναι ένα "iPad Nano" και μπορεί ή όχι να είναι τελείως ψεύτικο.


Η οθόνη του θα είναι 7.58ιντσών, αντί των 7.85-ιντσών που αρκετές φήμες τον τελευταίο καιρό υποστηρίζουν και διαφέρει από τον σημερινό σχεδιασμό του iPad με αρκετούς τρόπους, πέρα της οθόνης.

Πρώτον, το dock connector είναι μικρότερο, όπως και στις φωτογραφίες που διέρρευσαν πρόσφατα για το καινούργιο iPhone. Και δεύτερον υπάρχουν δυο ηχεία, προφανώς για στερεοφωνικό ήχο αν και θα μπορούσε κάποιος να πει ότι το ένα από τα δυο είναι μικρόφωνο.

Αν και οι φωτογραφίες δεν μας πολύ πείθουν ότι πρόκειται για αληθινό Apple προϊών (φαίνεται πολύ "φθηνό") κάποια πράγματα έχουν νόημα. Π.χ δείχνει αρκετά "χοντρό" ώστε να χωρέσει μια μεγάλη μπαταρία, αλλά φαίνεται ποιο τετράγωνο από το κανονικό iPad με έναν αρκετά μακρύ και λεπτό σχεδιασμό.

Η Apple δεν πιστεύουμε ότι θα ανακοινώσει κάποιο καινούργιο "iPad Nano" ή "iPad Mini" στο WWDC αλλά ο καιρός πλέον έφτασε και σύντομα θα ξέρουμε.


Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...