Ads 468x60px

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Το επόμενο iPhone θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόλις με ένα χέρι.

Αν όλες αυτές οι φήμες που ακούγονται για το νέο iPhone το τελευταίο διάστημα βγούνε αληθινές, τότε αυτό θα διαθέτει ένα display 4 ιντσών στα 16:9. Παρ' όλα αυτά όμως, η Apple θα μπορεί να προσφέρει καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών, διατηρώντας την ευχρηστία του και χρησιμοποιώντας μόνο ένα χέρι.  



Όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα, εάν όντως αυξηθούν οι διαστάσεις της οθόνης στις 4 ίντσες, συνεπώς και θα αυξηθεί και το πλάτος της συσκευής, τότε κάποια πλήκτρα που θα βρίσκονται από την αντίθετη μεριά από αυτή που κρατάμε τη συσκευή δεν θα είναι τόσο εύκολα προσιτά με ένα μόνο χέρι. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει η αναλογία εικόνας θα είναι 16:9 με ανάλυση 1136χ640 pixel. Έτσι λοιπόν, διατηρώντας το πλάτος στα 640 pixel, η συσκευή θα εξακολουθεί να μπορεί να χρησιμοποιείται και με ένα χέρι μόνο. 

Σύμφωνα με τους αναλυτές, η Apple πάντα έδινε ιδιαίτερη σημασία σε αυτό το θέμα και δεν φαίνεται να έχει τη πρόθεση να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται, υποχρεώνοντας τους χρήστες να χρησιμοποιούν αναγκαστικά και τα δυο τους χέρια. 

Τέλος, με αυτή την επιλογή, δεν θα χρειάζεται να γραφτούν ξανά όλες οι εφαρμογές για να είναι ορατές από το καινούργιο iPhone.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...