Ads 468x60px

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Φάκελος Jaibreak και πειρατεία. Αναβαθμίστηκε το Installous!

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η κοινότητα του jailbreak έχει καλλιεργήσει μια απίστευτη καινοτομία στο ios και έχει δημιουργήσει φιλίες που καλύπτουν τις ηπείρους της γης, υπάρχει όμως ένα ατυχές φαινόμενο που συνδέεται με το jailbreaking που συνεχίζει να αναπτύσσεται: Αυτό ακούει στο όνομα πειρατεία εφαρμογών. Δυστυχώς, εκατομμύρια άνθρωποι εξακολουθούν να κάνουν jailbreak τις iOS συσκευές τους μόνο για να κατεβάσουν εφαρμογές σπασμένες και εντελώς δωρεάν. Το Installous, αποτελεί τον κύριο κόμβο της πειρατείας του iOS, και μόλις έχει λάβει ένα μεγάλο update που κάνει τη διαδικασία της λήψης σπασμένων εφαρμογών ακόμα πιο εύκολη.

Το να περνούμε κάτι που κοστίζει χρήματα, δωρεάν χωρίς την άδεια του πωλητή, θεωρείται κλοπή στους περισσότερες κύκλους. Μπορεί να μην συμφωνείτε μαζί μας αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός!

Η Hackulous κοινότητα έχει κάνει αντίστροφη μηχανική στο DRM της Apple από το ντεμπούτο του App Store για το iPhone το 2008. Το Apptrakr είναι μια web-based λίστα για το iOS με σπασμένες εφαρμογές που εξυπηρετεί εκατομμύρια επί εκατομμυρίων μοναδικών προβολών σελίδων ανά μήνα. Το Apptrakr είναι η καρδιά για την άντληση σπασμένων εφαρμογών μέσω του Installous, μια δωρεάν εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε μέσω του Cydia.

Γιατί αυτοί οι χάκερς σπάνε λοιπόν νόμιμες εφαρμογές του App Store και να τις προσφέρουν δωρεάν στον κόσμο; Το Hackulous είχε γεννηθεί από μια απογοήτευση βασισμένη στο γεγονός ότι η Apple δεν επιτρέπει δωρεάν δοκιμές εκδόσεων που είναι επί πληρωμή στο App Store της. Πολλοί προγραμματιστές καταφεύγουν σε δωρεάν ή «lite» εκδόσεις των εφαρμογών τους για να προσελκύσουν αγοραστές, αλλά η Hackulous κοινότητα δεν νομίζουν ότι η Apple έχει κάνει αρκετά στον συγκεκριμένο αυτό τομέα.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, το Installous ενημερώθηκε στην έκδοση 5.0. Η ενημέρωση φέρνει ενσωμάτωση του BitTorrent, που επιτρέπει να κατεβάσετε σπασμένες εφαρμογές μέσω peer-to-peer.

Όπως ανακοίνωσε και η κοινότητα του Hackulous:

Παράθεση
"Αυτό είναι ένα τεράστιο ορόσημο για την κοινότητα, και σχεδιάζουμε να προχωρήσουμε περαιτέρω με τις μελλοντικές ενημερωμένες εκδόσεις."

H τελευταία έκδοση του Installous διαθέτει πλέον τη δυνατότητα να διακόψετε και να συνεχίσετε τις λήψεις, μια επιλογή που τα περισσότεροι file-sharing sites δεν την δίνουν ελεύθερα στους χρήστες. Το BitTorrent παρέχει επίσης μεγαλύτερες ταχύτητες λήψης αρχείων και πιο αξιόπιστες συνδέσεις για τις σπασμένες εφαρμογές!

Πίσω στο 2010, η κοινότητα Hackulous δήλωσε ότι το Installous είχε εγκατασταθεί σε 8 με 9 εκατομμύρια jailbroken συσκευές iOS.

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...