Ads 468x60px

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Papernomad: θήκη για iPhone από οργανικά υλικά.


Για το iPhone 4 και το 4S είναι πλέον διαθέσιμη μια καινούργια θήκη που ονομάζεται Papernomad, η οποία κατασκευάζεται από φυσικά οργανικά υλικά και καλλιτεχνείται κατά βούληση του αγοραστή, όσον αφορά τα σχέδια  που θα φέρει.
Όταν ήμασταν παιδιά ζωγραφίζαμε τις σχολικές μας τσάντες, κάνοντας σχέδια, γράφοντας φράσεις, ακόμη και σχηματίζοντας τρίλιζες. Μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και σήμερα? Η Papernomad μας επιτρέπει να κάνουμε κάτι παρόμοιο, δημιουργώντας μια θήκη για το αγαπημένο μας iPhone φτιαγμένη από 100 % φυσικά οργανικά υλικά.

Το υλικό έχει υποστεί τεστ ανθεκτικότητας και ενώ εκ πρώτης άποψης μοιάζει με έναν απλό φάκελο σαν εκείνους που χρησιμοποιούμε για την αποστολή προϊόντων μέσω ταχυδρομείου, αν  όμως αναλυθεί λίγο καλύτερα, θα διαπιστώσετε ότι έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες από ότι θα περιμένατε.  Αρχικά, χάρη στο χαρτί πολλών στρωμάτων που χρησιμοποιείται, η θήκη είναι πολύ ανθεκτική σε σκισίματα. Δοκιμάστηκε να σκιστεί με δύναμη, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που σας παραθέτουμε, αλλά το υλικό έμεινε ανέπαφο, χωρίς φθορές. Τέλος, είναι «λίγο» αδιάβροχο, αλλά σε περίπτωση επαφής με το νερό, θα σας συμβουλεύαμε να βγάλετε την συσκευή σας από τη θήκη και να την αφήσετε να στεγνώσει. 
Από τη στιγμή που θα βάλετε το κινητό σας στη θήκη και για να αποφευχθεί οποιαδήποτε πτώση του, έχει τοποθετηθεί σε αυτή μια ταινία που μέσω μαγνητών την κρατάει κλειστή.

Όσοι από εσάς έχετε καλλιτεχνική φλέβα ή απλά θέλετε να κάνετε λίγο πιο προσωπική την θήκη σας, μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα και να σκιτσάρετε, να γράψετε, να ζωγραφίσετε, όπως δείχνουν οι παρακάτω εικόνες  που δημοσιεύτηκαν στην σελίδα της Papernomad.
Οι θήκες Papernomad είναι διαθέσιμες στο επίσημο site και μπορείτε να τις παραγγείλετε από εδώ. Δυστυχώς είναι λίγο πιο ακριβές: π.χ. η έκδοση για το iPhone κοστίζει 26,00 €. Υπάρχουν και άλλες διαθέσιμες εκδόσεις για iPad και Mac, για όποιον ενδιαφερθεί.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...