Ads 468x60px

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

To Facebook ενσωματώνεται τελικά στο iOS 6!


Δημοσιευμένη Εικόνα

O Tim Cook δήλωσε στην πρώτη του μεγάλη δημόσια συνέντευξη στο D10 «μείνετε συντονισμένοι» με ό, τι αφορά το τι έχει η εταιρεία του προγραμματίσει με το Facebook. Το κοινωνικό δίκτυο φημολογείται ότι θα εμφανιστεί στο iOS για χρόνια, αλλά φαίνεται ότι το 2012 είναι το έτος που η Apple και το Facebook θα ενώσουν τελικά τις δυνάμεις τους. Το iOS 6, με την κωδική ονομασία "Sundance", θα περιλαμβάνει την ενσωμάτωση του Facebook, αναφέρει η MG Siegler του TechCrunch. Η ένταξη θα είναι παρόμοια με τον τρόπο του Twitter.
Παράθεση
It’s important to note that Apple being Apple, something could change in the next week and a half (see again: Facebook/Ping). But as of right now, Facebook is a go in iOS “Sundance”. One thing still being hammered out according to our sources is how sharing will work. Sharing is the other big part of the iOS/Twitter integration, and will be important for iOS/Facebook integration as well. But Facebook is significantly more complicated than Twitter in that there are all kinds of permissions for what you can post where and who can see what.

Η Apple αναμένεται να «κρατήσει τα πράγματα απλά" αρχικά με την ένταξή του Facebook. Το Facebook Connect είναι ήδη παρών σε πολλές εφαρμογές για το iOS κατά την σύνδεση και τον έλεγχο ταυτότητας στους λογαριασμούς, και είναι μέχρι και σήμερα άγνωστο πώς το SDK της Apple θα αλληλεπιδρα με το SDK του Facebook. Πολλά από τα στοιχεία κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθούν στο WWDC σε δύο εβδομάδες.

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...