Ads 468x60px

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Trygger Case: η θήκη για iPhone που ενσωματώνει πολωτικό φίλτρο.

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για ένα νέο προϊόν που υποστηρίζεται από την Kikstarter, για όλους εκείνους που θέλουν να δώσουν μια καινούργια νότα δημιουργικότητας στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν μέσω iPhone. Πρόκειται για τη νέα προστατευτική θήκη Trygger για το iPhone, η οποία περιλαμβάνει πολωτικό φίλτρο για να το χρησιμοποιήσει ο κάθε χρήστης όπως εκείνος επιθυμεί. 
Είναι μια προστατευτική θήκη με τη μορφή bumper η οποία περιλαμβάνει ένα πολωτικό φίλτρο στην πίσω μεριά του iPhone, όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς στις φωτογραφίες. Αυτό που σας επιτρέπει να κάνετε είναι να μετακινηθείτε από πάνω προς το κάτω ή αντιθέτως, όπως και όταν εσείς το επιθυμείτε. Όπως είναι προφανές το φίλτρο τοποθετείται στην κορυφή του κινητού και μπροστά από τον φακό της κάμερας. Το πίσω μέρος όπου τοποθετείται το φίλτρο προεξέχει ελαφρά από την θήκη για να μπορείτε με ένα δάχτυλο να το γυρίζετε προς την κατεύθυνση που θέλετε. Μπορείτε να περιστρέφετε το φίλτρο μέχρις ότου να βρεθεί στο ίδιο επίπεδο με το φως που εισέρχεται. 

Θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι το φως που δεν πολώνεται είναι το κανονικό φως με όλα τα κύματά του που ταξιδεύουν προς όλες τις κατευθύνσεις. Όταν αυτό το φως χτυπάει σε ανακλαστικές επιφάνειες, όπως το γυαλί ή το νερό, αυτό πολώνεται. Ένα πολωτικό φίλτρο μπορεί να ευθυγραμμιστεί είτε για να αφήσει αυτό το φως να εισέλθει της επιφάνειας, είτε για να το μπλοκάρει. 
Το πρακτικό αποτέλεσμα είναι ότι το διάχυτο φως απομονώνεται, γεγονός που επιτρέπει την μείωση των αντανακλάσεων και την εμβάθυνση των υπόλοιπων χρωμάτων, όπως χαρακτηριστικά το μπλε χρώμα του ουρανού. Το κόστος του ξεκινά από τα 35 $ και αυξάνεται μέχρι και τα 50 $. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο site της Kickstarter. 

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...