Ads 468x60px

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Tο webOS στο iPad τρέχει πιο γρήγορα από το TouchPad

Φαίνεται ότι δεν ήταν μόνο οι χαμηλές πωλήσεις του TouchPad και η επίδραση του iPad στα PC που οδήγησε την HP στις χθεσινές αποφάσεις αλλά και μια γενικότερη αδυναμία των μηχανικών να ανταγωνιστούν το hardware της Apple.

Συγκεκριμένα, το TNW αποκαλύπτει ότι η HP είχε δοκιμάσει το webOS στο iPad 2, στο οποίο έτρεχε τουλάχιστον δύο φορές γρηγορότερα από ότι στο TouchPad. Η διαπίστωση αυτή έριξε το ηθικό των μηχανικών σε σημείο που δεν ήθελαν να κυκλοφορήσουν τα TouchPad και Pre στην αγορά. Η αδυναμία του hardware προκάλεσε πολλά εμπόδια στην ανάπτυξη της καινοτομίας μέσα στην ομάδα του webOS από ένα σημείο και μετά.

Επειδή, μάλιστα, το webOS είναι λογισμικό βασισμένο στον browser μπορεί να τρέξει στον Mobile Safari παράγοντας παρόμοια αποτελέσματα και επιτυγχάνοντας γρηγορότερες ταχύτητες από το TouchPad!

H αλήθεια είναι ότι το hardware του TouchPad είναι τεχνολογία δύο χρόνων και δικαίως οι μηχανικοί δεν μπορούσαν να κάνουν πολλά πράγματα. Η αναποτελεσματικότητα, όμως, της HP οδήγησε σήμερα σε αυτή την κατάσταση όπου ένα πολύ καλό λειτουργικό, το webOS, κινδυνεύει να πάει χαμένο.

Source:http://www.iphonehellas.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...