Ads 468x60px

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Η Adobe φέρνει το Flash στο iOS

Η Adobe αποφάσισε να δώσει υποστηρίξει για flash στο iOS μέσα από ένα άμεσο transcoding. Η τελευταία έκδοση του Flash Media Server, έκδοση 4.5 παρέχει νέες δυνατότητες που θα επιτρέψουν την αναπαραγωγή Flash video από τις iOS συσκευές.


Χάρη στο “on demand repackaging” για το Flash και το iOS μέσω δυναμικού HTTP ή Live streaming η τελευταία έκδοση του Flash Media Server θα δώσει την δυνατότητα στους χρήστες να δούνε flash στις iOS συσκευές τους.

“Now publishers can simplify their video publishing and protection workflows with Adobe Flash Media Server 4.5 with protected HLS support, audio channel extraction, DVR/PVR live, on demand and variant playlists. One set of content without any preparation or additional storage and deliver safely to both Adobe Flash with HDS and to Apple devices using HLS.
Οι εκδότες τώρα μπορούν να απλουστεύσουν την δημοσίευση των videos. Αυτό επιτυγχάνετε στέλνοντας το video με τον Adobe Flash Media Server 4.5 οποίος παρέχει υποστήριξη για HLS, εξαγωγή του καναλιού με τον ήχο, ζωντανό DVR/PVR όταν αυτό ζητηθεί το οποίο μπορεί να μετατρέψει το video ώστε να είναι συμβατό με την συσκευή μας, δηλαδή σε HTML5. Αυτό θα σας δώσει την δυνατότητα να στείλετε τα δικά σας περιεχόμενα σε flash format με το HDS παρά το HLS, το οποίο φυσικά είναι συμβατό με τις iOS συσκευές.
Προφανώς αυτή η κίνηση δεν θα φέρει την πλήρη τεχνολογία του flash στο iPhone και στο iPad, αλλά προσφέρει μια εύκολη εναλλακτική για αυτούς που θέλουν να έχουν στο internet και τα δύο format αρχείων (Flash και HTML5). Η GigaOM αναφέρει επίσης ότι με αυτό τον τρόπο δεν θα μειώνεται μεγάλο ποσοστό από την μπαταρία και το flash δεν θα είναι buggy όπως σε πολλές φορητές συσκευές.

Source:http://www.greek-iphone.com/20110909/adobe-brings-flash-to-ios/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...