Ads 468x60px

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Facebook για iPad στο event της Apple (;)

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mashable στο προσεχές event της Apple θα παρουσιαστεί η επίσημη εφαρμογή του Facebook για το iPad, μια αναβαθμισμένη έκδοση για το iPhone και ίσως και μια HTML5 πλατφόρμα για εφαρμογές.

Posted Image

Έχουμε δει ήδη την εφαρμογή του Facebook για το iPad μέσα από διαρροές. Ο -πρώην- εργαζόμενος στο Facebook Jeff Verkoeyen αποκάλυψε ότι η εφαρμογή είχε ολοκληρωθεί εν μέρει από τον Μάιο αλλά προβλήματα στη σχέση Apple-Facebook καθυστέρησαν την κυκλοφορία της. Μέρη αυτής της διαφωνίας είναι οι όροι που είχε θέσει το Facebook για το Ping καθώς και την πλήρη ενσωμάτωση στο iOS που τελικά δεν έγινε ποτέ αλλά ανταυτού το Twitter πήρε τη θέση του.

Οι δύο εταιρείες προσπαθούν να τα βρουν και η εφαρμογή για το iPad θα είναι το πρώτο βήμα. Επίσης, ίσως, δούμε και το φημολογούμενο "Project Spartan" που είναι μια πλατφόρμα σχεδιασμού εφαρμογών/παιχνιδιών σε HTML5. Ουσιαστικά, για να παίζει κανείς παιχνίδια στο Facebook στο iPhone μέσω του Safari. Σε αυτό το project φαίνεται ότι έχει βοηθήσει και η Apple με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Source: http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/74620

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...