Ads 468x60px

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Facebook: Δωρεάν γραπτά μηνύματα στο iPhone με το Project «Orca»

Το ιντερνετ, εκτός από τις καινοτομίες που εισήγαγε στον τομέα των επικοινωνιών, παρείχε πάντα τη δυνατότητα για κλασσική, παραδοσιακή επικοινωνία, όπως μια απλή τηλεφωνική κλήση. Το Facebook προχωράει ένα βήμα παραπέρα, καθώς αυτή την περίοδο δουλεύει πάνω σε ένα πρόγραμμα με την ονομασία «Orca», το οποίο θα συγχωνεύσει τα SMS με το Facebook Chat. Από τη στιγμή που το Orca θα ενσωματωθεί στο iPhone Αpp Facebook Messenger, οι χρήστες θα μπορούν να στείλουν γραπτά μηνύματα σε όλο τον κόσμο δωρεάν.

Η πληροφόρηση έρχεται από την iPhoneItalia, η οποία αναφέρει από «εκ των έσω» πηγή ότι το Facebook σχεδιάζει να επεκτείνει την πλατφόρμα μηνυμάτων του επιτρέποντας στους χρήστες να στέλνουν γραπτά μηνύματα μέσω του Facebook Chat. Μάλιστα, αν κάποιος επισκεφθεί την σελίδα fb.me/sms ακόμα και τώρα, θα δεί οτι υπάρχει ήδη μια σελίδα με οδηγίες.

Από αυτό φαίνεται καθαρά οτι το Facebook είναι έτοιμο να ενσωματώσει τα SMS στο Chat του. Η iPhoneItalia πάντως σημειώνει οτι το Orca πιθανώς να είναι διαθέσιμο και σε συσκευές Android, οπότε το μόνο που απομένει τώρα, είναι να δούμε αν αυτή η κίνηση του Facebook θα δώσει κάτι παραπάνω στη δημοφιλή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Μήπως είναι πολύ αργά πλέον για να ασχοληθεί με τα SMS;

Source: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316569

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...