Ads 468x60px

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Το MacBook Air αλλάζει τα σχέδια των ανταγωνιστών στην κατηγορία των ultrabooks

Χωρίς αμφιβολία το MacBook Air είναι μια αρκετά δημοφιλής συσκευή για την οποία η Apple έχει αρκετές δυσκολίες στην ικανοποίηση της ζήτησης. Μάλιστα, σύμφωνα με εκτιμήσεις παράγονται το μήνα περίπου 500,000 Air για την διάθεσή τους στους καταναλωτές.



Μετά την πρωτοφανή επιτυχία του MacBook Air και η υπόλοιπη βιομηχανία ακολούθησε με δικές της προτάσεις που κάνουν σιγά σιγά την εμφάνισή τους στην αγορά.

Τα εν λόγω PC κατηγοριοποιούνται ως “ultrabooks” και η Intel είναι αποφασισμένη να τα προωθήσει κατάλληλα στην αγορά με τιμές κάτω των $1,000. Ωστόσο, δημοσίευμα των Digitimes ισχυρίζεται ότι οι κατασκευαστές δεν έχουν πειστεί ακόμα σχεδιάζοντας την κυκλοφορίας μόλις 50,000 συσκευών στην αγορά όλοι μαζί.
First-tier notebook brand vendors Acer, Lenovo, Toshiba and Asustek Computer, understanding that demand for notebooks is unlikely to recover in the fourth quarter, while Apple’s products are taking up all the glory in the market, will limit their initial Ultrabook shipment volume to below 50,000 units for testing the water, according to sources from notebook makers.
Οι κατασκευαστές έχουν πολλά προβλήματα στο να συναγωνιστούν το MacBook Air στην τιμή του προσφέροντας την ίδια ποιότητα και απόδοση. Η Intel πιέζει συνεχώς τους κατασκευαστές αλλά υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στην ικανοποίηση του στόχου.

Source: http://www.macuser.gr/macbook-air-ultrabooks-6671/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...