Ads 468x60px

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Παίξτε Angry Birds και "γκρεμίστε" οποιαδήποτε ιστοσελίδα θέλετε..!

Το Angry Birds συνεχίζει να συναρπάζει το κοινό,και όσο αυτό είναι αισθητό στους προγραμματιστές οι ιδέες δίνουν και παίρνουν..!

Παρακάτω θα δείτε ένα λίγο περίεργο τρόπο που μπορεί κανείς να παίξει με γνωστά σε όλους μας πουλάκια της Rovio...Το Project αυτό είναι μια ενέργεια της Nokia που τράβηξε τα βλέμματα αμέσως..!

Λοιπόν τα βήματα είναι πολύ Απλά..! Μπείτε από τον υπολογιστή σας σε αυτή την σελίδα και προσθέστε στα Bookmarks το εικονίδιο του Angry Birds :

Posted Image

Στην συνέχεια επισκεφθείτε μια οποιαδήποτε σελίδα επιθυμείτε και το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να πατήσετε πάνω στο εικονίδιο που προσθέσατε στα Bookmarks για να "γκρεμίσετε" της εικόνες της σελίδας,τα κείμενα της ,τους τίτλους και ότι άλλο υπάρχει στην οθόνη σας με την βοήθεια της σφεντόνας που βρίσκεται πάνω στην συσκευή της Nokia.

Φυσικά ο στόχος παραμένει ο ίδιος..Δηλαδή να εξοντώσετε τα πράσινα γουρουνάκια που εμφανίζονται στην οθόνη σας με την βοήθεια της σελίδας που επισκεφθήκατε αρχικά και του περιεχομένου της σε δεύτερη φάση ώστε να κάνετε ένα μεγάλο σκόρ.!

Δείτε τις εικόνες και θα καταλάβετε :


Resized to 79% (was 640 x 400) - Click image to enlargePosted Image

Resized to 79% (was 640 x 363) - Click image to enlargePosted Image

Resized to 79% (was 640 x 390) - Click image to enlargePosted Image


Φυσικά "οι ζημίες" που έχετε προκαλέσει στην σελίδα θα επανέλθουν στην θέση τους για να συνεχίσετε την περιήγησή σας με απλή ανανέωση της σελίδα που βρίσκεστε ..!

Source: http://www.iphonehellas.gr/forum/blog/10/entry-527

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...