Ads 468x60px

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Ο Assistant θα αλλάξει τον τρόπο αλληλεπίδρασης με τις συσκευές μας


There will be a siri powered voice control feature called assistant likely

Αύριο η Apple πρόκειται να ανακοινώνσει τον Assistant, ένα καινούριο χαρακτηριστικό του iOS 5. Με τον Assistant έχουμε την δυνατότητα να χειριστούμε το iPhone 4S μόνο με την φωνή μας και αυτό θα είναι απίστευτο και για εμάς (εφόσον παίζει με Ελληνικά).


Στην πραγματικότητα, ένας από τους δύο συνιδρυτές της εταιρίας πίσω από τον Assistant της Apple, λέει ότι δεν θα είναι κάτι λιγότερο από ένα event που θα αλλάξει τον κόσμο.

Ο συνιδρυτής της Siri, Noman Winarsky έδωσε συνέντευξη στο 9to5Mac.

Η Siri αγοράστηκε από την Apple τον Απρίλιο του 2010 και δύο μήνες μετά η πρώτη τους εφαρμογή κυκλοφόρησε στο  AppStore. Εδώ ο Winarsky εξηγεί γιατί η τεχνολογία του Assistant χρειάζεται το λιγότερο έναν A5 επεξεργαστή και 1GB RAM αλλά τον πραγματικό λόγο μπορούμε να δούμε στην συνέχεια.
Η Apple χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για τον προσωπικό εικονικό βοηθό (Assistant). Αυτή την στιγμή διάφοροι κάνουν προσπάθειες για εφαρμογές οι οποίες θα βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη, όπως για παράδειγμα το Google Voice Actions, το Vingo ή αυτή της Nuance. Η Siri επαναλαμβάνει συνεχώς αυτές τις τεχνολογίες ή τουλάχιστον, αυτό έκανε δύο χρόνια πριν. Αυτή είναι η πραγματική τεχνητή νοημοσύνη και χρησιμοποιείτε σε πραγματικές συσκευές. Αν οι φήμες αληθεύουν, η Apple θα καταφέρει να κάνει εκατομμύρια ανθρώπους να μιλάνε με συσκευές με την κανονική και φυσική τους γλώσσα.
Η Apple είναι μια εταιρία που έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε με τους υπολογιστές μας τρεις φορές μέχρι τώρα. Ίσως σε αυτό το keynote τον αλλάξει για ακόμα μία φορά.

Source: http://www.greek-iphone.com/20111004/assistant-will-revolutionize-the-way-we-interact-with-our-devices/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...