Ads 468x60px

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Ενοικιάσεις εφαρμογών στο iOS


1
Σύμφωνα με αναφορά του 9to5Mac, κομμάτια κώδικα που βρέθηκαν μέσα στην τελευταία iTunes beta μας δείχνουν ότι η Apple μπορεί να παρουσιάσει την ενοικίαση εφαρμογών – επιτρέποντας τους χρήστες έτσι να πραγματοποιήσουν ενοικιάσεις κάποιων εφαρμογών για μικρό χρονικό διάστημα έτσι ώστε να μπορέσουν να την δοκιμάσουν και στο τέλος να την αγοράσουν.


Ο κώδικας που εμφανίζεται μας δείχνει πως κάτι τέτοιο θα είναι σύντομα διαθέσιμο:
Apps are automatically removed from your iTunes library at the end of the rental period.
Η αναφορά σε iTunes Library προτείνει επίσης ότι αυτή η δυνατότητα αναφέρεται σε  iOS εφαρμογές οι οποίες βρίσκονται αποθηκευμένες στο iTunes του υπολογιστή μας. Η δοκιμαστικές και οι demo εκδόσεις των εφαρμογών ήταν πάντα ένα θέμα στο οικοσύστημα του AppStore της Apple ειδικά αν λάβουμε υπόψη store ανταγωνιστών όπως η microsoft. Οι ενοικιάσεις θα είναι διαφορετικές από τις δωρεάν δοκιμαστικές εκδόσεις αλλά θα επιτρέψει στους χρήστες να δούνε την εφαρμογή πριν κάνουν την αγορά της.

Το iCloud της Apple θα δώσει την δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν άμεσα push τις νέες τους αγορές από το AppStore, σε όλες τους τις συσκευές αλλά μέχρι στιγμής η Apple αρνήθηκε να προσθέσει τις demo εκδόσεις ή τις ενοικιάσεις. Αν αυτά τα κομμάτια κώδικα ισχύουν, τότε η Apple μπορεί να παρουσιάσει τις “ενοικιάσεις εφαρμογών” στο iPhone event αύριο.

Source: http://www.greek-iphone.com/20111003/app-rentals-coming-to-ios/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...