Ads 468x60px

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

iPhone 4S hands-on βίντεο, επιβεβαίωση για 512ΜΒ μνήμης RAM

Εδώ και λίγη ώρα  λίγη ώρα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο το πρώτο hands-on video του iPhone 4S, το οποίο εντυπωσιάζει η αλήθεια είναι με την ταχύτητά του.


iPhone 4S

Στο βίντεο φαίνονται τα αποτελέσματα από δύο benchmarks: 2222.1 milliseconds στο SunSpider και 89567 στο BrowserMark. Συγκριτικά, το iPhone 4 με την iOS 5 σκοράρει μόλις 44856 στο BrowserMark. Όπως καταλαβαίνετε η προσθήκη του A5 πραγματικά έχει βελτιώσει θεαματικά την ταχύτητα στο iPhone 4S επιτυγχάνοντας διπλάσια νούμερα.

Στο βίντεο, επίσης, φαίνονται μερικές από τις ρυθμίσεις του Siri. Συγκεκριμένα, υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης του Siri είτε με το παρατεταμένο πάτημα του home button είτε φέρνοντας τη συσκευή κοντά στο αυτί χρησιμοποιώντας τόσο τον proximity sensor όσο και άλλους αισθητήρες κίνησης για περισσότερη ακρίβεια. Άλλες ρυθμίσεις αφορούν την επιλογή γλώσσας, Voice Feedback, My Info καθώς και την παντελή απενεργοποίηση του Siri από το σύστημα.

Επίσης, όσον αφορά την περιβόητη RAM στο iPhone 4S είχαμε αναφερθεί στα λόγια του developer του Infinity Blade, οποίος δήλωσε ότι το iPhone 4S έχει 512MB μνήμης RAM, όσο δηλαδή και το iPhone 4. Στο φόρουμ του AppVV απ’ όπου και προήλθε το βίντεο φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται αυτό από τον administrator χωρίς, όμως, να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες για την πηγή των πληροφοριών.



iPhone 4S Hands On Video with Benchmarks by iPhoneHellas

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...