Ads 468x60px

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Romo, μετατρέψτε το iPhone σας σε ρομποτάκι [Video]

Ποιος από εμάς δεν έχει ονειρευτεί ένα ολόδικό του ρομπότ στο σπίτι του; Κάτι τέτοιο έρχεται να κάνει πράξη το Romo, το νέο gadget που μετατρέπει το smartphone σας σε προσωπικό σας ρομποτάκι!
Στην ουσία πρόκειται για μια βάση η οποία κινείται χάρη σε ειδικούς ιμάντες τυλιγμένους γύρω από τους μικρούς τροχούς της συσκευής. Το smartphone κάθεται πάνω στη βάση και συνδέεται μέσω της υποδοχής ακουστικών.
Σε τι θα μπορούσε, όμως να φανεί χρήσιμο ένα smartphone- ρομπότ; Πρώτα από όλα, χάρη στο ειδικό software RomoRemote, το Romo μπορεί να γίνει ο προσωπικός σας κατάσκοπος. Ανοίγετε την camera του τηλεφώνου και βλέπετε ανά πάσα στιγμή το τι βλέπει το μικροσκοπικό ρομπότ, ενώ χρησιμοποιεί ακόμα και ανίχνευση χρωμάτων!

Επιπλέον, το χαριτωμένο ρομποτάκι σας επιτρέπει να συμμετέχετε σε κόντρες τύπου Mario Kart με τους φίλους σας, ενώ σας φέρνει ό,τι αντικείμενο του ζητήσετε (σε λογικά πάντα πλαίσια).


Προς το παρόν, το Romo αποτελεί προϊόν Kickstarter, όμως όπως όλα δείχνουν σύντομα θα είναι διαθέσιμο για αγορά. Σε περίπτωση που θέλετε να το αποκτήσετε μπορείτε να το κάνετε από εδώ στην τιμή των $78.


Romo - The Smartphone Robot by TechGear

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...