Ads 468x60px

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

iTV με Siri μέχρι το τέλος του 2013 (;)


Σύμφωνα με δημοσίευμα του Nick Bilton των New York Times η Apple εργάζεται σίγουρα πάνω στην κυκλοφορία ενός ολοκληρωμένου σετ τηλεόρασης, όπως είχαμε αναφέρει και πριν λίγες μέρες.
Ο Bilton παραθέτοντας ανώνυμες πηγές αναφέρει ότι η Apple επιθυμεί το νέο προϊόν να βρίσκεται στα χέρια των καταναλωτών πριν το 2013 ενώ σίγουρη θεωρείται η επιτυχία του εξαιτίας των πεποιθήσεων του Steve Jobs ότι ο χώρος αυτός δεν λειτουργεί σωστά.

Το project για ολοκληρωμένο σετ τηλεόρασης βρίσκεται στα σκαριά εδώ και χρόνια -όπως άλλωστε και οι φήμες- ίσως, και από το 2007 που κυκλοφόρησε το iPhone και το πρώτο Apple TV. Το νέο που προέρχεται από το δημοσίευμα των NYT αφορά στον χειρισμό της τηλεόρασης που θα γίνεται μέσω …Siri (!)
Για παράδειγμα, θα κάθεστε στον καναπέ και θα λέτε “Βάλε το τελευταίο επεισόδιο του Gossip Girl” ή “Παίξε το τοπικό δελτίο ειδήσεων” ή “Παίξε μερικά βίντεο από Coldplay” και το Siri θα κάνει για εσάς τη δουλειά. Αλλά οι δυνατότητες του Siri δεν θα περιορίζονται μόνο στην τηλεόραση αφού θα μπορεί κανείς να λέει “Παίξε βίντεο από γάτες που κοιμούνται” και να γίνεται αναζήτηση στο YouTube.
Φαίνεται ότι η κυκλοφορία του σετ τηλεόρασης (iTV;) είναι πια θέμα χρόνου αν και κρίνοντας από το iPhone 4S το Siri θέλει ακόμα αρκετή δουλειά. Ωστόσο, η Apple επενδύει πολλά πάνω στην τεχνολογία αυτή που μάλλον θα έρθει αναπόφευκτα κάποια στιγμή και στο Mac.
Source: http://www.macuser.gr/itv-siri-7484/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...