Ads 468x60px

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Αναβάλλεται η παρουσίαση του Samsung Nexus Prime λόγω... ανωτέρας βίας


Της Bessy Τheodoropoulou
 
Η Samsung επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που την ήθελαν να προχωρά στην αναβολή παρουσίασης του νέου smartphone Nexus Prime. Στην ανακοίνωσή της, η εταιρεία αναφέρει ότι η παρουσίαση αναβάλλεται λόγω του θανάτου του Steve Jobs.

"Αποφασίσαμε ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ανακοινώσουμε νέο προϊόν, τη στιγμή που όλος ο κόσμος αποτίει φόρο τιμής στον Steve Jobs", δήλωσε εκπρόσωπος Τύπου της Samsung στο Reuters. Η κορεάτικη εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τη νέα ημερομηνία του event, στο οποίο θα παρουσιαστεί το επόμενο Google phone και -όπως όλα δείχνουν- και το Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Με δεδομένο ότι η δικαστική διαμάχη της Apple με τη Samsung κλιμακώνεται μέρα με τη μέρα, ακούγεται λίγο περίεργη η ευαισθησία των Κορεατών. Η αλήθεια είναι ότι η αναβολή εξυπηρετεί τα συμφέροντα της εταιρείας. Ο θάνατος του Steve Jobs και η επικείμενη κυκλοφορία του iPhone 4S έχουν στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας στην Apple και άρα μια παρουσίαση της Samsung αυτή τη βδομάδα δε θα είχε την κάλυψη που θέλει η εταιρεία.

Source:http://e-pcmag.gr/news/anaballetai-i-parousiasi-tou-samsung-nexus-prime-logo-anoteras-bias

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...