Ads 468x60px

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Το Siri δουλεύει πλήρως σε iPhone 4 και iPod touch

Πριν λίγες μέρες μιλήσαμε για το port του Siri το οποίο εδώ και καιρό δουλεύουν διάφοροι γνωστοί developers, αν και το port τους αυτό πέτυχες υπήρχε ένα πρόβλημα όσον αφορά την σύνδεση του Siri στους servers της Apple. Τώρα όμως ο developer Troughton-Smith μαζί με τον Chpwn προσπαθούν να κάνουν το server να δουλεύει πλήρως σε iPhone 4 και iPod touch.


Ο Troughton-Smith αποκλειστικά έδωσε στο 9to5Mac το παραπάνω video στο οποίο μπορούμε να δούμε το Siri να δουλεύει πλήρως στο iPhone 4. Το video τώρα δεν δείχνει απλά την λειτουργία του Siri στο iPhone 4 αλλά δείχνει και μια σύγκριση με το SIri στο νεότερο και πιο γρήγορο iPhone 4S και στο iPhone 4. Πρόσθετα το video δείχνει το Siri με την δυνατότητα του dictation. Ο developer μοιράστηκε με το 9to5Mac και μερικές πληροφορίες σχετικά με το porting.

Συγκεκριμένα ο Troughton-Smith αναφέρει ότι το iPhone 4S έπρεπε να γίνει jailbreak έτσι ώστε να μπορέσει να μεταφέρει όλα τα απαραίτητα αρχεία για να μπορεί το Siri να συνδεθεί στους servers από το iPhone 4. Εδώ μπορείτε να δείτε και την συνέντευξη.

Source: http://www.greek-iphone.com/20111030/siri-fully-working-on-iphone-4-and-ipod-touch/



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...