Ads 468x60px

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Η Slideshark φέρνει το PowerPoint στο iPad!



Της Bessy Τheodoropoulou
 
Η Brainshark, εταιρεία που κατασκευάζει λογισμικό για online και mobile παρουσιάσεις έχει ένα νέο προϊόν, το Slideshark. Είναι η νέα δωρεάν εφαρμογή για iPad που επιτρέπει στους χρήστες να προβάλουν επαγγελματικά παρουσιάσεις  του PowerPoint .

To Slideshark έχει ως σκοπό να εξαλείψει ορισμένα προβλήματα που σχετίζονται με την εισαγωγή και προβολή αρχείων PowerPoint στο iPad διατηρώντας την κατάλληλη μορφοποίηση. Να δούμε όμως πως γίνεται αυτό... Οι χρήστες ανεβάζουν τα PowerPoint αρχεία τους  στο δικό τους λογαριασμό στη σελίδα της  SlideShark όπου γίνεται η μετατροπή σε μία μορφή που είναι κατάλληλη για προβολή σε iPad. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν και να προβάλουν τις παρουσιάσεις του στα iPads.

"Το iPad υποστηρίζει την κινητικότητα των επιχειρήσεων όπως ποτέ πριν", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Brainshark Joe Gustafson. "Την ίδια στιγμή, καθώς η κινητικότητα του εργατικού δυναμικού εξακολουθεί να αυξάνεται, η ανάγκη παρουσίασης εγγράφων PowerPoint στο iPad είναι ολοένα και πιο κρίσιμη. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε το app SlideShark συνδράμοντας στην επίλυση του ζητήματος αυτού, επιτρέποντας  τις πωλήσεις κινητών, στους επαγγελματίες του μάρκετινγκ και  της εκπαίδευσης για να παρουσιάσουν  το περιεχόμενό της επιχείρησής τους αξιόπιστα και αποτελεσματικά, και να βοηθήσουν τις εταιρείες να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητα. "

Πηγή: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2394781,00.asp#fbid=VUQFrrW82O2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...