Ads 468x60px

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Κινέζικο App Store


Bessy theodoropoulou


H Apple πλέον κάνει δεκτές τοπικές Κινέζικες τραπεζικές κάρτες για πληρωμή σε αγορές από το iTunes App Store. Η εταιρεία εξέδωσε ένα έγγραφο υποστήριξης την περασμένη Πέμπτη το οποίο περιγράφει λεπτομερώς τον τρόπο με  τον οποίο γίνεται η διαδικασία. Το γεγονός αυτό ανατρέπει τη μέχρι τώρα κατάσταση, δηλαδή την αποκλειστική πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας σε αμερικάνικα δολάρια.

Σε αντίθεση με το App Store των ΗΠΑ, το Κινέζικο App Store επιτρέπει στους πελάτες του να τροποποιήσουν τους λογαριασμούς τους προκαθορίζοντας το ποσό που χρειάζονται. Καθ'αυτόν τον τρόπο το σύστημα προσομοιώνει τις κοινές μεθόδους προπληρωμής έχοντας ως βάση τις κρατικές υπηρεσίες, όπως η υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας και τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Έπειτα από την κυριαρχία που έχει επιδείξει η Apple στην Κίνα, τον περασμένο Οκτώβριο αποφάσισε να ανοίξει το Κινέζικο Online Store και App Store, κίνηση η οποία επιδοκιμάζεται από την ίδια τη χώρα καθώς όπως αποδείχτηκε η Κίνα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά της εταιρείας το τελευταίο τρίμηνο.

Πηγή: http://www.appleinsider.com/articles/11/11/18/briefly_chinese_app_store_kindle_fire_bom_motorola_stockholders.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...