Ads 468x60px

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Το AppleCare+ τώρα διαθέσιμο 30 μέρες μετά την αγορά


Bessy theodoropoulou
 
Η Apple έχει τροποποιήσει του όρους για την για την εγγύηση και την τυχαία κάλυψη ζημιών του AppleCare+ iPhone, επιτρέποντας στους πελάτες το περιθώριο των 30 ημερών για να επιλέξουν  την υπηρεσία που στο παρελθόν ήταν διαθέσιμη μόνο κατά τη στιγμή της αγοράς.

Το νέο παράθυρο είναι όμοιο με την ιστοσελίδα της εταιρείας για το AppleCare+ μαζί με μία σύντομη επισκόπηση που περιγράφει τι καλύπτεται μέσω της νέας υπηρείας της Apple η οποία κυκλοφόρησε ταυτόχρονα με το iPhone 4S τον περασμένο Οκτώβριο.

Όταν το σχέδιο των $99 ανακοινώθηκε αρχικά τον Οκτώβριο, η Apple σημείωσε ότι το AppleCare+  θα πρέπει να αγοραστεί μαζί με το iPhone. Ωστόσο η εγγύηση δεν ήταν διαθέσιμη όταν η εταιρεία ξεκίνησε να δέχεται τις προπαραγγελίες του iPhone 4S.

Σε ένα μετέπειτα email της εταιρείας περιγράφεται ότι οι πελάτες οι οποίοι δεν είχαν την επιλογή να προσθέσουν το AppleCare+ στην προπαραγγελία τους δικαιούνται να έχουν προθεσμία μέχρι τις 14 Νοεμβρίου για να αγοράσουν την εγγύηση ξεχωριστά.

Καθώς η προθεσμία αυτή πέρασε, θεωρήθηκε ότι η Apple θα μετατρέψει τους όρους στις προηγούμενες συνθήκες τους, δηλαδή ότι η απόκτηση του AppleCare+ θα γίνεται μαζί με ένα νέο iPhone. Παρ'όλα αυτά η εταιρεία επέλεξε να συνεχίσει να επιτρέπει στους πελάτες της να έχουν ένα περιθώριο 30 ημερών για να εγγραφούν στην υπηρεσία.

Το AppleCare+ επεκτείνει την κανονική του εγγύηση σε 2 χρόνια και για πρώτη φορά καλύπτει δύο ατυχείς βλάβες με την υπηρεσία αμοιβής των $49 το καθένα.

Πηγή: http://www.appleinsider.com/articles/11/11/18/applecare_now_available_30_days_after_purchase.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...